Naujienos

Jaunimo meno mokykla įsibėgėja

Programa 2022 m. pirmąjį pusmetį

2022 m. vasario 07 d. pagaliau atėjo laikas! Prasideda naujas Reino miesto jaunimo meno mokyklos semestras. Be spalvingo kūrybinių pasiūlymų derinio, vėl siūlome ir klasikinius šokius, tokius kaip modernus šokis, hiphopas, breiko šokis ir būgnų muzika.

Dėl didelio susidomėjimo, be jau veikiančio teatro kurso “Rrrreaction”, bus įkurta nauja teatro grupė “Mutausbruch”, kuri vasario 10 d. pirmą kartą susitiks atvirame pažintiniame užsiėmime. Dalyvauti gali visi norintys jaunuoliai nuo 13 metų. Taip pat bus rengiami nauji tapybos kursai vaikams nuo 6 metų. Atostogų stovykla “Frei Schnauze”, žinoma, taip pat yra tvirtai suplanuota ir šiemet vyks tiek per Velykų, tiek per vasaros atostogas. Dar vienas ypatingas akcentas – 2022 m. birželio 10-12 d. vyksianti Bentlage kultūros stovykla. 10-14 metų vaikai ir jaunimas visą savaitgalį įvairiose dirbtuvėse galės išbandyti savo jėgas įvairiose kūrybinėse veiklose. Šiais metais yra galimybė net nakvoti kultūros stovykloje!

Programa, kuri dar tik pasirodys spaudoje, netrukus bus pristatyta mokykloms ir ją bus galima rasti internete adresu www.rheine.de/jugendkunstschule ir www.artandtech.space. Registruotis į Jaunimo meno mokyklos programą bus galima nuo 2022 m. sausio 31 d. 8 val. ryto tik per www.rheine.feripro.de. Deja, registracija telefonu (net ir iš anksto) negalima. Laukiame jūsų!