Naujienos

Pranešimas apie visus pabėgėlius iš Ukrainos, kurie šiuo metu gyvena pas giminaičius, pažįstamus arba nakvynės namuose.

Bernburgo (Zalės) miestas prašo visų piliečių, kurių namuose šiuo metu gyvena pabėgėliai iš Ukrainos, arba internatų, kuriuose šiuo metu gyvena pabėgėliai, savininkų, kurie dar nėra užsiregistravę gyventojų registracijos tarnyboje, kuo skubiau informuoti Bernburgo (Zalės) miestą apie ten gyvenančius asmenis.

Pranešimą galima pateikti nepriklausomai nuo registracijos Bernburgo (Zalės) miesto socialinės rūpybos tarnybos Gyventojų registracijos skyriuje telefonu 03471 659-500 arba el. paštu . Bus nurodytas Bernburge (Zalės) gyvenančių pabėgėlių skaičius ir pavardės. Šiuo tikslu reikia nurodyti asmenų, kurie bus apgyvendinti, skaičių ir pavardes, apgyvendinimo vietos adresą ir kontaktinį asmenį, įskaitant telefono numerį, kuriuo galima teirautis.

Tai susiję su tuo, kad nuo šios savaitės pabėgėliai iš Ukrainos bus skirstomi per federalines ir žemių vyriausybes, o visi asmenys, kurie dar nebuvo užregistruoti arba apie kuriuos nebuvo pranešta, nebus įskaičiuojami.

Jei artimiausiu metu privačiai apgyvendintiems asmenims prireiktų būsto mieste, tai galima padaryti tik tuo atveju, jei miestas žino, kiek asmenų šiuo metu gyvena mieste, nes būstas gali būti suteiktas tik tiems asmenims.