Nieuws

Trakai – Stad van Kerststerren: doe mee met de initiatieven!

Dit jaar zijn er tijdens de kerstperiode veel evenementen en activiteiten in de stad, vooral in de voetgangersvriendelijke Karaimasstraat: een ijsbaan is de hele winter geopend op het observatiedek voor het kasteel van Trakai, de Trakai Kunstschool organiseert de workshop “Kerstfabriek” en in de Karaimasstraat is het een drukte van belang.

De inwoners van de stad, vooral de kleintjes, zullen blij zijn met het rondtrekkende postkantoor van de Kerstman, dat hen elk weekend uitnodigt in een ander deel van de stad. En het Cultuur- en Kunstcentrum van Trakai zorgt ervoor dat iedereen in de kerststemming komt met zijn evenementen!

Samenwerking en ieders bijdrage zijn erg belangrijk voor ons. Als je ideeën hebt en wilt bijdragen met suggesties of activiteiten om de kerstsfeer in de stad te creëren, neem dan vóór november contact met ons op en laten we samen van Trakai een stad van kerststerren maken!