Nieuws

De schaatsbaan in Trakai is weer terug

Vanaf 3 januari om 12:00 uur gaat de schaatsbaan in Trakai weer open bij het uitkijkplatform (Karaimų str. 53) voor het eilandkasteel. Vanwege de slechte weersomstandigheden zal de ijsbaan, die tijdelijk gesloten was, doordeweeks van 12:00 tot 21:00 uur geopend zijn voor inwoners en bezoekers, en op vrijdag, in het weekend en op feestdagen van 10:00 tot 21:00 uur. Een schaatssessie duurt 45 minuten.

We nodigen je uit om te genieten van het prachtige witte winterse schaatsen met het kasteel van het eiland Trakai op de achtergrond. Ontmoet elkaar voor een dansje op het ijs, een gezellig praatje tijdens het schaatsen en een kus op de wang bij de schaatsbaan op Karaimų Street 53, het observatiedek.

We geven gratis schaatssessies aan kinderen in zorginstellingen, kansarme kinderen, jongeren (op een lijst, met voorafgaande registratie en de aanwezigheid van een leraar) en senioren. Zij kunnen de ijsbaan en de schaatsen gratis gebruiken op weekdagen van 12:00 tot 15:00 uur.

Scholen, kleuterscholen en andere onderwijsinstellingen zijn ook welkom om een tijd te reserveren om individueel te schaatsen op de schaatsbaan na een bezoek aan Trakai, dat feestelijk is versierd met sterren (registratie per telefoon + 370 618 88 848, e-mail: ).

!!! De ijsbaan is mogelijk niet geopend bij hevige regenval, sneeuwval, dooi (zacht worden, smelten, plassen, enz.).

Op de foto: schaatsbaan in Trakai (Karaimų str. 53), voor het kasteel van Trakai. Foto door Evaldas Činga.

Informatie over het district Trakaiwww.Trakai.lt