Nieuws

Spendensammlung für zentrales Silvesterfeuerwerk über dem Schloss

Ook in dit jaar ruft die Stadt Bernburg (Saale) alle Bernburgerinnen und Bernburger zu einer Spendensammlung für das zentrale Silvesterfeuerwerk über dem Schloss Bernburg auf.

Erneut werden die Bürgerinnen und Bürger der Stadt Bernburg (Saale) mit ihren Freunden, Verwandten und Gästen in größer Runde gemeinsam vor einer traumhaften Kulisse den Jahreswechsel feiern können. Over het kasteel van de stad, door de Volksmond liefkozend aangeduid als “Krone Anhalts”, ligt een prachtig Feuerwerk, een groots lichtspektakel, begeleid door muziek, dat alle Schaulustigen naar het jaar 2024 leidt. De Töpferwiese biedt voor tausende Schaulustige een prachtig platform. Hier kan het gezamenlijke Feuerwerk bestaunt en in het nieuwe jaar gefeiert en getanzt worden.

Maar deze bijzondere ervaring van een centraal gelegen Feuerwerk kan alleen gezamenlijk worden gefinancierd.

Als u in het voorjaar zo gecharmeerd was van het grandioze lichtspektakel over het kasteel Bernburg en u met uw vrienden het nieuwe jaar op de Töpferwiese met gastronomische versorgung wilt beginnen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Als het benötige bedrag van 8.000 € zusammen komt, kunnen naast het Feuerwerk ook andere kosten worden gemaakt, zoals een Bühne met DJ en muzikaal entertainment, veiligheid voor de bezoekers door Feuerwehr en Sicherheitsfirma.

Meer informatie krijgen alle klanten van de farbenprächtigen Feuerwerkes over het crowdfundingplatform van de Salzlandsparkasse voor regionaal engagement “99 Funken ” www.99funken.de. Als u hier geld wilt uitgeven, moet u direct naar dit platform gaan.

Als bijvoorbeeld slechts een deel van de financiering, die voor de aanschaf van particuliere Feuerwerkskörpern bestemd is, bestemd is voor een centraal Feuerwerk, kan privégeld worden uitgegeven en kan men zich des te meer verheugen op de schoonheid van een groot, professioneel Feuerwerk. Naast de vreugde over de prachtige start in het nieuwe jaar op een unieke locatie, kan ook de natuur en het milieu eronder lijden.