Nieuws

Huisdiervriendelijke restaurants en cafés in de regio Trakai

Neem je huisdier mee op reis!

Een grote familiebijeenkomst maakt integraal deel uit van de warmste en gezelligste vakanties. Dit is een tijd waarin we samen willen zijn met onze dierbaren, en als je een reis plant, wil je ongetwijfeld je huisdieren meenemen. De inwoners van Trakai zullen je met een grote glimlach verwelkomen en, indien mogelijk, de kans niet voorbij laten gaan om je trouwe viervoeter te leren kennen. Om je reis nog aangenamer te maken, heeft het Trakai Tourism Information Centre een gids samengesteld met alle huisdiervriendelijke cafés en restaurants.

Argo RestaurantHier vind je een luxe, aangename omgeving met een elegant uitzicht op het meer, Georgisch eten en natuurlijk een warm welkom voor jou en je huisdier.

“Argo Restaurant” is te vinden op Vytauto g. 89Neem een kijkje: bit.ly/3oNpsv7

Green Street CafeModern, gezellig en ongewoon in zijn presentatie, het café verwelkomt je met verse, groenterijke gerechten en je huisdieren worden liefdevol ontvangen en zullen, als het niet de eerste keer is dat je er bent, ongetwijfeld naar je omkijken als familieleden.

“Je vindt het Green Street Cafe op: Gardino g. 1, PaluknysNeem een kijkje op: bit.ly/3cKtwFM

Kiubete RestaurantEen echte Karaïtische sfeer en traditie, Kiubete houdt van zijn cultuur, klanten en huisdieren. De eigenaar van Kiubete heeft ooit gezegd dat de deur openstaat voor alle huisdieren, maar er is nog niemand op het idee gekomen om een kat mee te nemen. Misschien ben jij het wel?

“Restaurant Kiubėte kun je vinden op Trakų g. 2dNeem een kijkje: bit.ly/32naNhy

Kybynlar RestaurantHet nationale restaurant van de Karaieten verwelkomt alle leden van je familie met een exclusief menu dat niemand onverschillig zal laten. Vergeet alleen niet je geliefde viervoeter mee te nemen!

“Kybynlar Restaurant is gevestigd op 29 Karaimų St.Neem een kijkje: bit.ly/30UM4R1

Café Le Vivier Trakai”Smakelijke gerechten, een elegante omgeving en op een steenworp afstand van het kasteel van Trakai – dat is wat u krijgt in dit kleine maar zeer gezellige café, dat graag zijn deuren opent voor uw huisdieren.

“Le Vivier TrakaiJe vindt het café op Karaimų str. 66ANeem een kijkje op: bit.ly/3yj2yPw

Margis RestaurantJe kunt samen met je huisdier genieten van de Europese keuken in een Litouws dennenbos. Hier proef je alleen gezonde, natuurlijke gerechten, op smaak gebracht met de eigen kruiden en specerijen van het restaurant.

Margis Restaurant is te vinden op Ežero g. 39, Penkininkų k., Trakai district.Neem een kijkje op: bit.ly/3Kbyk6B

Café “Markizas“Europese keuken nodigt u uit om een aangename tijd door te brengen met uw vrienden of familie genietend van het uitzicht op het meer van Galvė.

Tijdens het koude seizoen laat het café alleen kleine honden binnen, tijdens het zomerseizoen – alle maten op het terras.

“Markizas Café” kunt u vinden op Karaimų str. 25ANeem een kijkje op: bit.ly/3DJrT6k

Restaurant “Pilialaukis“De Litouwse sfeer, het heerlijke eten en de vriendelijke bediening zullen ieders hart doen sneller kloppen. Je huisdier zal het ook geweldig vinden, want Pilialaukis houdt van dieren!

“Pilialaukis restaurant is gevestigd: Galvės g. 120Neem een kijkje op: https: //www.facebook.com/pilialaukis/?locale=lt_LT

Café “Senoji Kibininė“Het café nodigt je uit om te genieten van Litouwse gerechten die met liefde zijn bereid, terwijl je gezellig tijd doorbrengt met degenen die altijd goed zijn om bij te zijn. En je huisdier is daar zeker één van.

De Royal Kibininė (aan de snelweg) accepteert alle honden, maar alleen op één plek, de tafels voor de bar.

De Old Kibininė Pica (Karaimų str. 63), accepteert kleine honden tot 5 kg.

De Old Kibininė (Karaimu str. 65), accepteert ook alleen middelgrote honden tot 20-30 kg in een speciale ruimte op de begane grond.

“Restaurant Senoji Kibininė is te vinden op: Karaimų g.65Neem een kijkje op: bit.ly/3p1U2A3

Tony Resort RestaurantOmringd door pijnbomen zal het restaurant u betoveren met zijn natuurlijke, intieme omgeving en de beste kwaliteit eten. Voor degenen die uniek willen zijn, kunt u samen met uw trouwe viervoeter forelvissen in de natuur, bereid door Tony Resort’s eigen chef-koks volgens uw wensen.

“Het restaurant van Tony Resort vindt u op Anupriškių k. 2Neem een kijkje op: bit.ly/3cOI2wq

Restaurant “Trakai Dvarelis“Het restaurant “Trakai Dvarelis”, gelegen in Trakai, omgeven door prachtige natuur, aan de oevers van het Totoriškės meer, in de buurt van het kasteel van Trakai, zal u verwelkomen en u voorzien van kwaliteitsservice.

“Karaimų g. 54ANeem een kijkje op: bit.ly/3m0vt62

BELANGRIJK: De lijst kan worden gewijzigd.

Oktober2023

METMOTUWIJTHFRSA
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
https://www.booking.com/general.html?tmpl=searchbox&calendar=1&width=280&lang=lt&ss=Trakai&bgcolor=04367f&textcolor=ffffff

ATGAL