Nieuws

Burgemeester overhandigt waarderingscertificaten aan maatschappelijk werkers in district Trakai

Ter gelegenheid van de beroepsvakantie werden de werknemers van de instellingen die sociale diensten verlenen in het district Trakai op 27 september verwelkomd in het Cultuur- en Kunstcentrum van Trakai.

Ze werden begroet door de burgemeester van het Trakai district Andrius Šatevičius en de vice-burgemeester Jolanta Abucevičienė. Zij bedankten hen voor hun sterke vastberadenheid om een moeilijk en uitdagend beroepspad te volgen en voor hun uitstekende resultaten.

De groeten van Edita Rudeliene, lid van de Seimas van de Republiek Litouwen, werden overgebracht door haar adviseur Aušrinė Lukošiūtė-Aleksandravičienė. De ouderen van de ouderendistricten van de gemeente, die de inspanningen, toewijding en vruchten van het werk van de maatschappelijk werkers die de inwoners van het district helpen, observeren, waren ook vol lof.

De burgemeester overhandigde de maatschappelijk werkers brieven met waardering voor hun plichtsgetrouwe, bekwame en oprechte werk, en het Koninklijk Theater van Trakai verraste hen met nog een speciaal cadeau. Dit keer presenteerde het gezelschap een voorstelling van hun toneelstuk “The Odd Couple”.