Nieuws

HET STRAATFESTIVAL “CAPITAL DAYS” NODIGT BEZOEKERS UIT VOOR ZIJN VERJAARDAG

Voor het zevende jaar op rij zal de Toeristenstraat worden geopend voor de deelnemers aan de Hoofdstedendagen in de Gediminas Avenue in de buurt van het Lukiškės Plein. De bezoekers zullen blij zijn met het initiatief van het nationaal bureau voor toeristische promotie “Travel Lithuania” en de toeristische informatiecentra om het hele land in één straat te presenteren.

Een deel van de Gediminas Avenue zal worden omgetoverd tot een toeristische oase, waar duizenden toeristeninformatiecentra zullen wachten op ideeën over hoe je een reis door Litouwen kunt plannen en hoe je de meest aantrekkelijke ervaringen niet kunt missen. Toeristische informatiecentra uit Vilnius, Šiauliai, Utena, Alytus, Trakai, Druskininkai, Lazdijai, Nida en andere steden zullen op je wachten in de Toeristenstraat.

“Travel Lithuania”, dat tijdens het afgelopen toeristenseizoen mensen aanmoedigde om te ontdekken wat van hen is, moedigt de deelnemers dit jaar aan om te reizen onder het motto “Ga terug naar waar het goed was”. Als je door Litouwen reist, is het immers niet altijd nodig om op zoek te gaan naar nieuwe plaatsen of activiteiten – soms zijn het de dingen die dichtbij zijn, vertrouwd, al meegemaakt in de kindertijd of in het recente verleden die sterkere emoties geven.