Nieuws

Positieve Veränderungen im Hospital

Trakai. Het deskundige personeel van de Verwaltung des Trakaier Krankenhauses heeft nieuwe mogelijkheden gecreëerd en de noodzakelijke veranderingen doorgevoerd, om kwalitatief hoogwaardige en hoogwaardige diensten op een meer duurzame manier te kunnen aanbieden aan de consument. Bürgermeister Andrius Satevicius bezocht nu het Krankenhaus, waar de reparaties aan de Räumlichkeiten des neuen Konsultationszentrums im zweiten Stock des Krankenhauses bereits abgeschlossen werden. Ook de bureaus voor ultrageluid, endokrinologe en endoskopie worden door de oude Kellerräumen in de gerenoveerde gebouwen ondergebracht, en gynakologen worden in de buurt van het ziekenhuis geplaatst. Het team heeft de vernieuwde afdeling Chirurgie opgericht, waar voorheen speciale chirurgische operaties werden uitgevoerd: gynäkologische, orthopädisch-traumatologische, halsärztliche en algemene chirurgische operaties.

In de laatste jaren waren de statistieken zeer gedetailleerd. Die Schließung der Abteilung für Geburtshilfe-Gynäkologie verursachte als Resonanz eenige Unzufriedenheit. Maar es war notwendig, rationale, richtige, nicht-populistische Entscheidungen zu treffen, teilt die Stadt Trakai mit. Im Krankenhaus werden gynäkologische Dienstleistungen erbracht. Das Personal des Trakai-Krankenhauses wurde durch bis zu drei Gynäkologen und mehrere Spezialisten in anderen Bereichen ergänzt, die dafür sorgen werden, dass sich jede Frau, die hierher kommt, wohl und sicher fühlt. In deze zelfde afdeling worden gynäkologische operaties uitgevoerd, omdat het Krankenhaus het grootste deel van de noodzakelijke medische ingrepen voor zijn rekening neemt.

“Wij danken de ausgezeichneten Krankenhausverwaltung, de Ärzten voor hun snelle, consequente, kwalitatief hoogstaande arbeid en hun inspanningen, het leven van het Krankenhaus en de ontwikkeling van nieuwe diensten die kunnen worden uitgevoerd”, aldus de burgemeester.