Nieuws

Hoge onderscheiding

Inschrijving in het Ereboek van de stad Bernburg (Saale) van Dr. Frank Odemar, MD.

Dr. Frank Odemar’s vele jaren van soeverein medisch management en onvermoeibare inzet voor patiënten zijn erkend met een vermelding in het Ereboek van de stad Bernburg (Saale).

Dr. Odemar heeft baanbrekende bijdragen geleverd aan de Bernburg Kliniek als arts, organisator en initiatiefnemer. Hij was al sinds 1982 werkzaam als arts-assistent in het Bernburg Ziekenhuis. In 1990 werd hij benoemd tot hoofdgeneesheer van de Kliniek voor Interne Geneeskunde. Als internist gaf hij in zijn tijd als hoofdarts vorm aan de oriëntatie van de interne geneeskunde en sinds 2011 geeft hij als medisch directeur mede vorm aan de verdere medische ontwikkeling van de medische locatie. Na bijna 40 jaar dienst in Bernburg, ging hij eind 2020 met pensioen.

“Je hebt een goede reputatie opgebouwd bij patiënten, medische collega’s en ander gespecialiseerd personeel. Je reputatie reikte verder dan Bernburg en je hebt een verschil gemaakt hier in het Bernburg Ziekenhuis,” zei burgemeester Dr Silvia Ristow bij de huldiging.