Nieuws

Vaccinaties op 26.02.22 in de sporthal Eichenweg

Vanaf 13:00 zonder afspraak

In de sporthal Eichenweg in Bernburg worden op zaterdag 26 februari 2022 van 9.00 tot 16.00 uur verdere vaccinaties uitgevoerd met de vaccins van Moderna en van BioNTech, vanaf 13.00 uur kunnen vaccinaties zonder afspraak worden afgenomen.In verband met de plaatselijke vraag zullen in Bernburg geen andere vaccinatieafspraken worden aangeboden. Bovendien kunnen vaccinatieafspraken worden gemaakt in de huisartsenposten.Volgens de STIKO (Permanente Commissie voor Vaccinatie) moeten alleen mensen ouder dan 30 jaar met het vaccin Moderna worden gevaccineerd. Het vaccin van BioNTech is alleen beschikbaar voor mensen onder de 30. Er worden eerste, tweede en herhalingsvaccinaties gegeven.Om lange wachttijden te vermijden, wordt u verzocht het vereiste formulier reeds ingevuld mee te brengen. Dit formulier is te vinden op dit artikel en op de website van de stad Bernburg (Saale) en is verkrijgbaar op het gemeentehuis. Neem ook uw ziekteverzekeringskaart (chipkaart) en uw vaccinatiekaart mee.

  1. Toestemming-en.pdf ( 989.37 kB)