Naujienos

“Atostogų bilietas visiems” šiemet vėl nemokamas

Foto (Stadt Rheine): v.l. Wiebke Helling (Jugendamt), Karen Maria Mönstermann (Stadtwerke Rheine), Beigeordneter Raimund Gausmann, Annette Wiggers (Jugendamtsleitung), Mike Laukötter (Lions Club Rheine), Bürgermeister Peter Lüttmann, Klaus Müller (Lions Club Steinfurt), Alexander Schwerdt (Lions Club Rheine), Thomas Schettler (Lions Club Steinfurt), Holger Kern (Lions Club Steinfurt)

Rheine Rheine Šiemet miestui vėl pavyko pasiūlyti nemokamą atostogų bilietą vaikams ir jaunimui . Atsižvelgus į teigiamus praėjusių metų “Atostogų paso visiems” atsiliepimus, šiemet atostogų metu bus galima nemokamai lankytis NaturZoo, Aqua Reni ir miesto parke esančiame mini golfo aikštyne. Rheine Rheine Šią galimybę suteikė 10 000 eurų “Stadtwerke” ir 6 000 eurų “Lions” ir Šteinfurto klubų auka. Šiais metais “atostogų bilietu visiems” gali pasinaudoti ir vyresni nei 18 metų moksleiviai, taip pat stažuotojai ir studentai.

Atostogų kelialapį sudaro keturi skirtingi kuponai. Vienas kuponas galioja “NaturZoo” zoologijos sodui. Kiti trys kuponai yra kintamo dydžio ir gali būti naudojami vandens telkinyje “Aqua Reni” arba miesto parke esančiame mini golfo aikštyne.

Atostogų kelialapis išduodamas kuponų knygelės pavidalu. Rheine Rheine Rheine Rheine Kaip įprasta, jį bus galima įsigyti Jaunimo gerovės tarnyboje (Cityhaus, Bahnhofstr. 1, 48431 ) ir Rotušės informacijos centre (Klosterstr. 14, 48431 ), taip pat Mesum miesto filiale (Nielandstraße 7, 48432 ). Kaip ir praėjusiais metais, kitos pristatymo vietos yra apskričių biurai, jaunimo centrai ir su jaunimu dirbančios organizacijos. Rheine Išsamų surinkimo punktų sąrašą ir darbo laiką, kurio juose reikia laikytis, galima rasti adresu www. .de/ferienpass.

Tradiciškai atostogų pasą vaikai ir jaunuoliai, stažuotojai ir studentai galės gauti paskutinę mokslo metų dieną, t. y. 2024 m. liepos 5 d., paskelbtu darbo laiku. Užsakyti ar rezervuoti bilietų negalima.

RheineJei turite klausimų, kreipkitės į Jaunimo reikalų tarnybą tel. 05971/939-668 arba el. paštu: jugendfoerderung@ .de.