Naujienos

Šilti apatiniai drabužiai ir vaikščiojimo priemonės fronto linijos kariams

Die Soldaten an der Front bedanken sich für die Unterstützung aus Rheine.

Miestų partnerystės asociacija remia gynėjus Zaporožėje ir Bachmute

Rheine. Zaporožėje, Rytų Ukrainos mieste, buvo ir tebėra šalta. Mieste, kuriame stovi didžiausia Europoje atominė elektrinė. Sunku įsivaizduoti, kokias pasekmes mums Vokietijoje sukeltų avarija ar išpuolis prieš šią atominę elektrinę.

Šią atominę elektrinę ginančius karius jau kelis mėnesius remia miestų susivienijimas Rheine. Ne ginklais ar šaudmenimis, bet kur kas žemiškesniais dalykais: termo drabužiais, kojinėmis ir rankšluosčiais, taip pat vaikščiojimo priemonėmis sužeistiems kariams.

Paskutinis pagalbos priemonių transportas į Zaporožę ir 92-ąją priešlėktuvinės gynybos brigadą Bachmuto pasienyje išvyko praėjusių metų pabaigoje. Už paaukotas lėšas buvo pristatyta 100 šiltų apatinių drabužių komplektų. Temperatūra čia svyruoja nuo minus 10 iki minus 18 laipsnių. Į kelionę taip pat išsiųsta 250 rankšluosčių. Rankšluosčiai fronte patiria didelį krūvį ir jų negalima išvalyti vietoje. Iš privačių aukų taip pat buvo siunčiami žieminiai drabužiai ir vaikščiojimo priemonės.

Kariai, esantys vietoje, taip pat buvo labai dėkingi už šią Rheine paramą, kaip matyti iš padėkos laiško, kuris dabar pasiekė organizaciją kartu su įspūdingomis nuotraukomis.

Papildomos aukos leido asociacijai nupirkti daugiau šiltų apatinių drabužių, kojinių ir rankšluosčių, kuriuos pirmadienį surinko ir kitos pagalbos organizacijos.

Aukas prašoma pervesti į miesto partnerystės asociacijos sąskaitą Nr. IBAN DE 65 4035 0005 0000 0642 53, esančią Stadtsparkasse Rheine, raktažodis: “Spendenaktion Ukraine”. Paprašius gali būti išduodami aukų kvitai. Prašome nurodyti savo adresą.

Home