Naujienos

Dėkojame aukotojams

lka Schöppner (Management Assistentin Emsgalerie), und Jörg Jäger (Stadt Rheine)

Didžiulis noras aukoti per pageidavimų medžio akciją Emsgalerie tinkle “Kur eiti? namuose Rheine”

RheinePo praėjusių metų didelio atgarsio sulaukusios premjeros, prieš Kalėdas Emsgalerijoje vėl buvo surengta norų eglutės akcija. Emsgalerijos centro administracijos darbuotojai šventiškai papuoštą eglutę pastatė Emsgalerijos įėjimo zonoje. Eglutė buvo papuošta eglutės pakabomis su kalėdiniais žmonių, kuriems reikia pagalbos, pageidavimais, kurias lankytojai galėjo nuimti ir išpildyti norą. Apie 120 siuntinių ir paketų pateko centro vadovybei, todėl susidarė didelis kalnas spalvingų dovanų.

Jos dabar perduotos į “Kur eiti? Namuose Rheine”. “Esu dar kartą priblokštas didžiulio Rheine žmonių noro šiemet aukoti. Didelis ačiū visiems dalyvavusiems gyventojams, taip pat centro administracijos darbuotojams”, – apie didelę akcijos sėkmę kalbėjo pasidžiaugęs Rheine miesto gyventojas Jörgas Jägeris. Siuntiniai buvo perduoti žmonėms, kuriems jų reikia, prieš Kalėdas. Su meile supakuotos dovanos ir tai, kad kažkas tiek daug vargo vien dėl jų, padarė šias Kalėdas jas gavusiems žmonėms ypatingas. Tai buvo galima pamatyti kiekvieno žmogaus veide, kai jis gavo dovanas.

Norėtume padėkoti visiems aukotojams už tai, kad suteikė galimybę tiems, kuriems reikia dovanų, turėti linksmas Kalėdas.

Į šią akciją buvo įtrauktas ir projektas “Kur eiti? Namuose Rheine” tinklą sudaro daug įvairių organizacijų, pavyzdžiui, Aktion Selbsthilfe e.V., Treff 100, stoties misija Rheine, sriubos virtuvė Rheine, “Caritas” skubi pagalba būstui, gyvenamoji grupė jaunimui ir Kremer-Haus benamių įstaiga.