Naujienos

Dėkojame donorams

lka Schöppner (Management Assistentin Emsgalerie), und Jörg Jäger (Stadt Rheine)

Didžiulis noras aukoti per norų medžio akciją Ems galerijoje, skirtą tinklui “Kur eiti? namo Rheine”.

RheinePo praėjusių metų puikiai įvertintos premjeros prieš Kalėdas Ems galerijoje vėl buvo surengta norų eglutės akcija. Ems galerijos centro administracijos darbuotojai šventiškai papuoštą eglutę pastatė Ems galerijos įėjimo zonoje. Medis buvo papuoštas medžio etiketėmis su kalėdiniais žmonių, kuriems reikia pagalbos, pageidavimais, kurias lankytojai galėjo nuimti ir taip išpildyti norą. Apie 120 siuntinių ir paketų atsidūrė centro vadovybės rankose, todėl susidarė didelė krūva spalvingų dovanų.

Jos dabar perduotos “Kur eiti? Į namus adresu Rheine”. “Esu dar kartą priblokštas didžiulio Rheine žmonių noro šiemet dovanoti. Labai dėkoju visiems dalyvavusiems gyventojams, taip pat centro administracijos darbuotojams”, – sakė pakiliai nusiteikęs miesto Rheine atstovas Jörgas Jägeris, džiaugdamasis didele akcijos sėkme. Siuntiniai buvo įteikti tiems, kuriems jų reikia prieš Kalėdas. Su meile supakuotos dovanos ir tai, kad kažkas įdėjo tiek daug pastangų, padarė šias Kalėdas ypatingomis jas gavusiems žmonėms. Tai buvo matyti kiekvieno žmogaus veide, kai jis gavo dovanas.

Norėtume padėkoti visiems aukotojams už tai, kad suteikė galimybę džiaugsmingai praleisti Kalėdas žmonėms, kuriems jų reikia.

Į renginį “Kur važiuoti? At Home in Rheine” tinklą sudaro daug įvairių organizacijų, pavyzdžiui, Aktion Selbsthilfe e.V., Treff 100, stoties misija Rheine, sriubos virtuvė Rheine, Caritas skubios pagalbos būstui tarnyba, būsto grupė jauniems suaugusiems ir benamių aprūpinimo įstaiga Kremer-Haus.