Naujienos

Kino teatrų lankytojų širdys skirtos vaikams

Foto: v.l. Adolf Wessing, Ingrid Kessler, Margret Borkmann, Marianne Brosowski (von der AG Seniorenkino des Seniorenbeirates Rheine), Sabine Busch-Murray (Kinderschutzbund Rheine), Franz-Josef Hesping (stellv. Vorsitzender Seniorenbeirat der Stadt Rheine), Andrea Gedicke (Koordination Seniorenarbeit Stadt Rheine) und Jugendamtsleiterin Annette Wiggers.

Senjorų kino darbo grupė organizuoja lėšų rinkimo kampaniją

RheineSenjorų kinas ir toliau sulaukia didelio populiarumo ir vyksta kiekvieno mėnesio pirmąjį antradienį ir trečiadienį kino teatre “Cinetech” Rheine. Prieš kino seansą visada būna maloni popietė, kuri prasideda kava ir pyragu.

Pakankama priežastis Adolfui Wessingui iš AG Seniorenkino prisiminti žmones, kuriems ne visada sekasi gerai. Todėl lapkričio mėnesio seanso metu jis atkreipė dėmesį į AG Seniorenkino lėšų rinkimo kampaniją, skirtą Kinderschutzbund Rheine, ir tuoj pat pasiuntė aukų dėžutes per kino teatro lankytojų eiles. Lėšų rinkimo akcijos rezultatas buvo dar labiau džiuginantis: 454,17 Eur buvo perduoti Sabine Busch-Murray iš Kinderschutzbund Rheine Mikalojaus dieną prieš kino renginį. AG Seniorenkino padėkojo visiems aukotojams už didelį norą aukoti.