Naujienos

Miestas atsisveikina su muziejaus direktoriumi

Für die gute Zusammenarbeit bedankten sich die Stadt- und Museumsführerinnen bei Mechthild Beilmann Schöner (4.v.r)

Dr. Mechthild Beilmann-Schöner išeina į pensiją po 30 metų darbo

RheinePo trijų dešimtmečių Dr. Mechthild Beilmann-Schöner metų pabaigoje išeina iš savivaldybės muziejų Rheine direktorės pareigų. Siekiant padėkoti jai už darbą Rheine miestui ir atsisveikinti, pirmadienį Falkenhofo muziejuje Morriensaal surengtas priėmimas.

Dr. Mechthild Beilmann-Schöner yra pirmoji etatinė savivaldybės muziejų Rheine direktorė. Per jos kadenciją Falkenhofo muziejaus teritoriją papildė naujos muziejų vietos: Bentlage vienuolynas, Salzsiedehaus ir Josef-Winckler-Haus. Todėl dabar savivaldybės muziejai gali pasiūlyti dar turtingesnę kultūrinę ir edukacinę programą.

Meras Dr. Peteris Lüttmannas ir Muziejų fondo Rheine direktorius Helmutas Lechte padėkojo muziejui už sėkmingą darbą ir palinkėjo viso ko geriausio ateityje.

Meras Dr. Peteris Lüttmannas:

https://youtu.be/EqTxZ5h4zM0

Helmutas Lechte: “Muziejaus direktorius Helmutas Lechte: “Muziejaus direktorius Helmutas Lechte: “Muziejaus vadovas, muziejininkas ir muziejininkas”:

https://youtu.be/P_O-PiD1fqw

Dr. Mechthild Beilmamm-Schöner

Oficialiosios renginio dalies pabaigoje Marianne Probst ir jos kolegos miesto gidai nustebino kadenciją baigiantį muziejaus direktorių trumpu pokalbiu:

https://youtu.be/imiLiW6YFMM