Naujienos

Leiria Kalėdos atkeliauja lapkričio 24 d. su 44 magijos dienomis

×

Nuo lapkričio 24 d. iki sausio 6 d. Leiria Natal sugrįžta į istorinį miesto centrą su programa, kuri žada daugiau nei mėnesį, kupiną “magijos” ir kalėdinės dvasios.

Renginio atidarymas, įjungiant šviesas, įvyks 24 d. 21.30 val. prie Šviečiančio fontano, dalyvaujant Kalėdų seneliui, kuris jau dabar yra vienas svarbiausių programos akcentų, o lapkričio 26 d. nuo 15 iki 18 val. vyks Kalėdų paradas, prasidedantis Largo da República ir pasibaigiantis Jardim Luís de Camões.

Dar viena staigmena – Kalėdų senelio namelis su daugiau veiklos visiems vaikams, kuris iš Rodrigues Lobo aikštės bus perkeltas į Luís de Camões sodą, kur, be tradicinio dovanų prašymo, vaikai galės žaisti mažesniuose nameliuose.

Šiais metais Kalėdų eglutė taip pat bus įrengta pagrindinėje miesto aikštėje, apsuptoje mažų erdvių, sudarančių Mercadinho Doce, ir sugrįžta LEGO® konstrukcijų paroda, kuri bus eksponuojama Sant’Ana turguje ir į kurią įėjimas bus nemokamas.

Leiria Natal 2023 ir toliau veiks Elfų žaidimų aikštelė su pramogomis visoms amžiaus grupėms, čiuožykla, rampa, karuselė, geležinkelio traukinukas, Solidarumo sodas, Solidarumo turgus, užeigos, teatras, muzika, šokiai, koncertai ir kitos veiklos, kurių dauguma baigsis tik gruodžio 31 d., todėl šeimos galės pasinaudoti moksleivių atostogomis.

Su šūkiu “Kalėdos ir magija yra Leiria!” miesto gatvės ir kultūrinės erdvės 44 dienas kasdien nuo 17 val. iki 1 val. nakties bus apšviestos LED lemputėmis.

Viskas, apie ką vaikas svajoja šiuo laikotarpiu, yra Leiria Natal – renginys, kuris nuo 24 d. įtraukia savivaldybę į miestų, kuriuos verta aplankyti, žemėlapį.

Visą informaciją netrukus bus galima rasti interneto svetainėje Visit Leiria, ją bus galima sekti Leiria Natal Facebook ir Instagram puslapiuose.