Naujienos

Clemensas Schöpkeris gauna aukštą apdovanojimą

Clemens Schöpker wird für sein Engagement im Städtepartnerschaftsverein und besonders beim Jugendaustausch mit dem Bürgerpreis geehrt

Išrinkti 2023 m. Piliečio premijos laureatai.

RheineSprendimą priėmė mero Dr. Peterio Lüttmannovadovaujama žiuri: Išrinkti šių metų Piliečio premijos laureatai. Žiuri išrinkti asmenys yra itin gerai savanoriškai pasitarnavę mūsų visuomenei ir svetainei Rheine.

Pripažinimu džiaugiasi šie asmenys:

Margret Borkmann, be kita ko, už savanorišką darbą Caritas asociacijos kavinėje “Oazė” Rheine, už atsidavimą miesto senjorų patariamojoje taryboje Rheine, taip pat už atsidavimą teikiant pagalbą Ukrainai ir akcijoje “Keliaujame be lagaminų”.

Lotharui Schlutzui už ilgametę veiklą asociacijoje “Traumpfade e.V.”, skirtoje padėti sunkiai sergantiems vaikams ir Černobylio vaikams, ir už tai, kad Ešendorfo aerodrome inicijavo akciją “Skriskime už vaikus”.

Klemensas Šopkeris (Clemens Schöpker) – už ilgametį savanorišką darbą kaip miesto susigiminiavusių miestų asociacijos pirmininkas (2014-2020 m.) ir atsidavimą jaunimo mainų srityje.

KjG St. Marien , kuri įvairiais būdais dalyvauja vaikų ir jaunimo darbe Eschendorfo St. Marien parapijoje.

Piliečio apdovanojimas nuo 1998 m. teikiamas piliečiams, kurie garbingai ir pavyzdingai dirba mūsų visuomenėje kitų labui. Vertinimo komisiją sudaro meras, jo pavaduotojai ir tarybos narių grupių atstovai.

Šių metų piliečių apdovanojimo ceremonija vyks gruodžio 3 d.