Naujienos

Pirmaujanti seksualinio smurto prevencijos iniciatyva

Jacob-Meyersohn-Wohnverbund und Taxi Schürmann setzen ein Zeichen für Sicherheit und Verantwortung. (v. l.) Serge Bischoff, Schulungsreferent Jacob-Meyersohn-Wohnverbund und Thorsten Sobiech, Inhaber von Taxi Schürmann.

Jacob-Meyersohn-Wohnverbund ir Taxi Schürmann – saugos ir atsakomybės pavyzdys

Rheine.cpr. Įgyvendindamos novatorišką iniciatyvą, skirtą seksualinio smurto prevencijai, Jacob-Meyersohn-Wohnverbund ir taksi įmonė “Schürmann” paskelbė apie svarbų bendradarbiavimą. Išplėstos partnerystės tikslas – rengti prevencinius mokymus įmonės vairuotojams, kad ir toliau būtų užtikrinamas keleivių ir darbuotojų saugumas ir gerovė. Šiuo bendradarbiavimu Jacob-Meyersohn-Wohnverbund, kurio tikslas – teikti pagalbą ir paramą įvairių negalių turintiems žmonėms, siunčia aiškų signalą dėl apsaugos nuo seksualinio smurto visose Wohnverbund paslaugų vartotojų gyvenimo srityse – taip pat ir keleiviniame transporte. Prevenciniais mokymais siekiama informuoti ir mokyti darbuotojus apie galimus pavojus ir tinkamą elgesį kebliose situacijose.

Gyvenamųjų namų asociacijos vadovas Stefanas Höge ir mokymų vadovas Serge Bischoffas pabrėžia šio bendradarbiavimo svarbą: “Džiaugiamės, kad bendradarbiaudami su taksi įmone “Schürmann” galime užtikrinti saugią erdvę visiems keleiviams ir darbuotojams. Mūsų prevenciniais mokymais siekiama ne tik didinti informuotumą apie seksualinį smurtą, bet ir padėti žmonėms žinoti, kaip elgtis kritiniais momentais. Taip bus sustiprintas daugelį metų trunkantis labai geras bendradarbiavimas su taksi bendrove.” Daugiamete patirtimi transporto sektoriuje garsėjanti taksi bendrovė “Schürmann” bendradarbiavimą su “Jacob Meyersohn Wohnverbund” pasveikino kaip svarbų žingsnį siekiant didesnio saugumo ir atsakomybės jausmo. Thorstenas Sobiechas, “Taxi Schürmann” savininkas, paaiškino: “Mūsų keleivių ir darbuotojų saugumas yra mūsų svarbiausias prioritetas. Bendradarbiavimas su Jacob-Meyersohn-Wohnverbund suteikia mums galimybę išplėsti mokymo priemones ir užtikrinti, kad visada būtume pasirengę seksualinio smurto prevencijai.”

Prevencinius mokymus veda specialistai, kurie yra apmokyti dirbti su neįgaliaisiais ir didinti informuotumą apie seksualinį smurtą. Mokymai skirti padėti vairuotojams geriau suvokti galimus pavojus, mokyti su sauga susijusių protokolų ir gerinti bendravimą su keleiviais, kad ir toliau būtų užtikrinta saugi ir pagarbi vairavimo aplinka.