Naujienos

“Caritas” dienos centras “Abenteuerland” plečia priežiūros paslaugų pasiūlą

Die Leiterin der Caritas-Kindertagesstätte Abenteuerland, Karin Albers, freut sich über die Erweiterung des Betreuungsangebotes der Kita und berät Eltern bei Fragestellungen der Kindertagesbetreuung.

Vietos taip pat ir vaikams iki 2 metų / Registruotis dabar galima Kreis Steinfurt ElternPortal (STEP)

Neuenkirchenas. cpr. Neuenkircheno “Caritas” dienos centras “Abenteuerland” džiaugiasi galėdamas pasiūlyti naują II grupės formą nuo naujų 2024/2025 darželio metų, kurie prasidės 2024 m. rugpjūčio 1 d. Šioje grupės formoje bus su meile rūpinamasi 10 vaikų nuo 4 mėnesių iki 3 metų amžiaus, kad jiems būtų suteikta kuo geresnė gyvenimo pradžia. Panašiai bus siūloma ir pusė III grupės formos, kurioje bus 12 vaikų nuo trejų metų amžiaus.

Tėvai, norintys gauti vietą šioje grupės formoje “Abenteuerland” dienos centre, jau dabar gali teikti paraiškas per Kreis Steinfurt ElternPortal (STEP). Norint susidaryti asmeninį įspūdį apie dienos priežiūros centrą “Abenteuerland”, galima susitarti dėl individualaus apsilankymo centre. Jei turite klausimų arba norite susitarti dėl susitikimo, kreipkitės į “Abenteuerland” dienos centro vadovę Karin Albers tel. 05973 6238982.

Abenteuerland dienos centras taip pat maloniai kviečia visas šeimas, tėvus ir suinteresuotus asmenis užsukti į “Atvirų durų dieną” spalio 20 d. nuo 15 iki 18.30 val. Tai suteiks jiems galimybę susipažinti su įstaiga, sužinoti apie vaikų priežiūros paslaugas ir išsiaiškinti visus rūpimus klausimus.

Caritas dienos centras “Abenteuerland” yra pridėtinės dienos centras, skirtas vaikams su negalia ir be jos. Bendrai ugdant vaikus su negalia ir be jos, taip pat su įvairiomis negalios rūšimis, skatinama įvairi socialinė patirtis ir išgyvenama įtrauktis. Kartu su “Caritas” dienos centru “Pusteblume” “Abenteuerland” kaip šeimos centras “Impuls” Neuenkircheno vietovėje siūlo platų paslaugų spektrą visoms šeimoms ir suinteresuotiems asmenims iš socialinės srities.