Naujienos

Informacinis dviračių turas trečiadienį 20.09.2023

Rheine. Pastaraisiais metais Rheine daug nuveikta dviračių transporto srityje: Įgyvendinant į dviračių transporto priemonių naudojimą orientuotą koncepciją, baigtas departamentų restruktūrizavimas ir sujungimas, suplanuota ir įgyvendinta daug infrastruktūros priemonių. Galiausiai, bet ne mažiau svarbu, kad suteiktas dviratininkams palankaus miesto apdovanojimas ir priėmimas į Pėstiesiems ir dviračiams palankių miestų ir savivaldybių darbo grupę (AGFS) įrodo, jog Rheine miestas deda daug pastangų, kad pagerintų dviratininkų ir pėsčiųjų patogumą ir saugumą.

Per kasmetinį informacinį dviračių žygį, kuris pagal 5.30 Mobilumo ir transporto planavimo skyrių turi tapti gera tradicija, gyventojams pristatomos ir paaiškinamos įgyvendintos ir ateityje planuojamos priemonės.

Dviejų valandų trukmės dviračių žygis po darbo, kuris prasideda trečiadienį, 2023-09-20, 17 val. prie miesto rotušės, vyksta vadovaujant miesto Mobilumo ir transporto planavimo skyriaus specialistams Rheine.

Dalyvių skaičius ribotas. Suinteresuotieji, norintys dalyvauti informaciniame ture, prašomi registruotis telefonu 939-330 arba el. paštu .