Naujienos

Perduota 7 000 atostogų pasų

Foto v. l.: Wiebke Helling, Connor Daulby, Raimund Gausmann, George Daulby, Annette Wiggers sowie Natalie Daulby.

Rheine. Savaitės pradžioje Raimundas Gausmannas, tarybos narys, atsakingas už Rheine, kartu su Jaunimo gerovės tarnybos vadove Annette Wiggers ir Wiebke Helling iš Rheine miesto Jaunimo gerovės tarnybos galėjo įteikti 7000 ir 6999 atostogų leidimus broliams Connorui ir George’ui Daulby. Kaip papildomą staigmeną jie gavo du ledų kuponus. Natalie Daulby, abiejų berniukų mama, taip pat buvo sužavėta miesto nemokamų atostogų kelialapių akcija Rheine.

Jau vien išdalytų leidimų skaičius rodo, kad šiemet paklausa buvo didelė. “Ir paskutinėms vasaros atostogų dienoms dar yra laisvų atostogų pasų”, – pabrėžia Raimundas Gausmannas. Kol yra atsargų, vaikai ir jaunuoliai bei moksleiviai iš Rheine gali pasiimti dar vieną atostogų pasą žinomose išdavimo vietose. Atostogų leidimus galima išsipirkti iki 2023 08 06.

Atostogų pasas suteikia galimybę apsilankyti gamtos zoologijos sode, atsigaivinti vasaros karščiais arba aktyviai praleisti laiką žaidžiant mini golfą, nes atostogų pasą sudaro vienas bilietas į gamtos zoologijos sodą Rheine ir trys kintami bilietai į uždarą baseiną Mesume, lauko baseiną Rheine arba mini golfo aikštyną miesto parke.

Atostogų pasą galima įsigyti Jaunimo gerovės tarnyboje, esančioje miesto centre (Cityhaus, Bahnhofstr. 1) ir Rotušės informacijos biure, Klosterstr. 14, Rheines miesto centre, taip pat Mesumo filiale, esančiame Nielandstrasse 7. Kitos bilietų atsiėmimo vietos – rajono biurai ir jaunimo centrai Rheine bei Jaunimo ir šeimos tarnyba. Išsamų sąrašą su darbo valandomis, kurių reikia laikytis, ir visas išmetimo vietas galima rasti miesto interneto svetainėje Rheine. Kilus klausimams, Jaunimo gerovės tarnyba yra pasiekiama tel. 05971/939-668 arba el. paštu: .