Naujienos

Žmoniškumo ir solidarumo pamatiniai akmenys

Foto Caritas Rheine: Für ihr langjähriges Engagement in der Kirche und Caritas wurden zwölf Mitarbeitende der Caritas Rheine mit Caritas-Ehrenzeichen ausgezeichnet.

Už 25 ir 40 metų darbo stažą darbuotojai apdovanoti Caritas garbės ženklu

Rheine. cpr. Dešimt Caritas asociacijos Rheine darbuotojų už ilgametį darbą bažnytinėje asociacijoje Caritas valdybos nariai Dieteris Fühneris ir Ludgeris Schröeris bei darbuotojų atstovai, atstovaujami Heinzo Esderso, apdovanojo Caritas Garbės ženklu.

Sveikinimo kalboje valdybos narys Dieteris Fühneris pabrėžė didelį ir patikimą ilgamečių darbuotojų atsidavimą. “Caritas” reiškia žmogiškumą ir solidarumą, o jūs savo kasdieniu darbu klojate šių vertybių pamatus. Visuomenei, kurioje žmonės, kuriems reikia pagalbos, randa ją ir viltį”, – sakė D. Fühneris. Per savo ilgametę tarnybą “Caritas” jubiliatai padarė kur kas daugiau nei tik atliko savo pareigą. Į savo darbą jie įdėjo savo širdį ir asmenybę ir tapo “svarbia parama asociacijai ir tiems, kuriems reikia mūsų pagalbos”. Darbuotojų atstovybės atstovas Heinzas Esdersas taip pat padėkojo kolegoms už kokybišką ir patikimą darbą.

Po asmeninių pagyrimų Caritas valdybos nariai Dieteris Fühneris ir Ludgeris Schröeris kartu su Heinzu Esdersu Vokietijos Caritas asociacijos ir Miunsterio vyskupijos Caritas asociacijos vardu jubiliatams įteikė Caritas garbės ženklus, gėles ir KAFFEEHAUS kuponą. Nedidelę ceremoniją muzikaliai lydėjo Jürgenas Löbbersas.

Už 25-erių metų bažnytinę-karitatyvinę tarnystę buvo pagerbti šie darbuotojai:

Monika Hoch, Angelika Schürmeyer, Michael Wojtulek (Caritas-Marienstift senelių namai), Beate Liebing, Nicole Müller-Wenzlaff, Maria Schütz (Vaikų, jaunimo ir šeimos konsultavimo skyrius), Thomas Nacke, Marianne Veerkamp (Caritas-Emstor dirbtuvės) ir Hendrik Wulf (Centrinė tarnyba). Beate Koopmeiners (Jacob-Meyersohn-Wohnverbund) buvo pagerbta už 40 metų veiklą.