Naujienos

Ramybės užtikrinimas sudėtingose situacijose

Im Rahmen einer Feierstunde erhielt Annette Backenecker zu ihrer Verabschiedung in den Ruhestand von Caritas-Vorstand Ludger Schröer die silberne Caritas-Ehrennadel.

Caritas Rheine: Annette Backenecker išleista į pensiją su Caritas sidabriniu garbės ženklu

Rheine.cpr. Po daugelio metų atsidavimo darbui su vaikais, jaunimu ir šeimomis, o pastaruoju metu – Caritas asociacijos Rheine įvaikinimo ir vaikų globos tarnyboje, su Annette Backenecker kavinėje vykusioje ceremonijoje atsisveikino valdybos narys Ludgeris Schröeris, vadovybė, kolegos ir bendražygiai.

Sakydamas atsisveikinimo kalbą Ludgeris Schröeris gyrė didelį atsidavimą Caritas Rheine darbui. “Į sudėtingas situacijas įnešėte ramybės ir įtikinote savo kompetencija, patikimumu ir nuoširdžiu požiūriu”, – sakė L. Schröeris. Už ypatingą atsidavimą jis Vokietijos Caritas asociacijos ir Miunsterio vyskupijos Caritas asociacijos vardu įteikė darbuotojai sidabrinį Caritas garbės ženklelį.Annette Backenecker darbą Caritas asociacijoje Rheine pradėjo 2002 m. kaip jaunimo konsultavimo darbuotoja, o 2004 m. perėjo į socialinę-pedagoginę pagalbą šeimai. Nuo 2011 m. iki išėjimo į pensiją ji dirbo konsultante įvaikinimo ir vaikų globos tarnyboje.