Naujienos

Labdaros koncertas Marijos bažnyčioje

Chorleiter Ralf Kötting mit einem Teil der Voices bei der Spendenübergabe an die Hospizkoordinatorin Petra Winter von der Caritas Rheine.

Popchoras “Voices” perduoda dovaną Caritas ekumeniniam ambulatoriniam hospisui Rheine

Rheine.cpr. Popchoras “Voices” gali paremti ekumeninį ambulatorinį hospisą, esantį Rheine, paaukodamas 1240,50 eurų. Marijos bažnyčioje Rheine surengtame labdaros koncerte “Voices” kartu su chorais “Melodize+” iš Ladbergeno ir “Die Liederlichen” iš Ibbenbiureno surengė nedidelį, bet gražų koncertą. Programą muzikaliai papildė Janinos Benner intarpas. Koncerte skambėjo nuo lengvo “Feeling groovy” iki jausmingo “Something remains” ir įtikinamo “It`s My Life”.

Renginio metu hospiso koordinatorė Petra Winter ir du savanoriai palydėtojai Gabriele Berkemeier ir Thomas Kamp informavo apie ambulatorinio darbo hospise pasiūlymus ir papildė juos asmeniniais išgyvenimais iš empatiško palydėjimo. Tai buvo visapusiškai sėkmingas renginys, kurį publika apdovanojo gausiais plojimais ir aukomis. Dėl finansinės paramos, kurią suteikė spaustuvė “Schröerlücke” iš Ladbergeno ir “Kreissparkasse Steinfurt” projektas “Heimatpower”, iš anksto buvo padengtos visos plakatų spausdinimo išlaidos ir išlaidos technikai bei kitai įrangai.

Todėl visos šio vakaro pajamos galėjo būti visiškai perduotos ambulatoriniam ekumeniniam hospisui. Lėšos bus skirtos hospiso savanorių mokymams ir kvalifikacijos kėlimui. Dar kartą labai dėkojame visiems dalyvavusiems!