Naujienos

Šeimininkas laimi taurę

36-asis Caritas vaikų ir jaunimo namų futbolo turnyras

Rheine.cpr. Savaitgalį Caritas vaikų ir jaunimo namai jau 36-ąjį kartą surengė tradicinį futbolo turnyrą Rheine. Pirmą kartą turnyras buvo žaidžiamas FCE dirbtinės dangos aikštelėje Rheine am Delsen. Šį kartą dėl populiariosios iššūkio taurės varžėsi policijos, miesto administracijos Rheine, apylinkės teismo, Stadtsparkasse Rheine, Caritas asociacijos ir šeimininkų Caritas vaikų ir jaunimo namų įmonių sporto komandos.

Šviečiant skaisčiai saulei komandos pirmą kartą šiais metais varžėsi tarpusavyje lygos režimu. Išbandyti teisėjai Christianas Keiselis ir Günteris Stockhorstas kartais susidurdavo su jaudinančio lygio kombinaciniu futbolu. Nors ambicijų netrūko, visos rungtynės visada buvo žaidžiamos sąžiningai.

Galiausiai tik šeimininkai, Caritas vaikų ir jaunimo namai, surinkę 12 taškų, atsilaikė prieš trečiąją vietą užėmusią miesto administracijos komandą Rheine su 10 taškų ir antrąją vietą užėmusią policijos komandą su 11 taškų. Policija su savo žaidėju-treneriu Niklasu Dykeriu, kuris sužaidė puikų turnyrą ir nepraleido nė vieno įvarčio, paskutinėse rungtynėse prarado galimybę laimėti titulą prieš stiprią Stadtsparkasse komandą su kapitonu Alexu Runge. Taigi daugiausiai taškų ir daugiausiai įvarčių (14) pelniusi vaikų globos namų komanda galėjo pakelti iššūkio taurę skambant siautulingiems žiūrovų šūksniams.

Pasibaigus turnyrui, visos komandos susitiko trečiajam pusfinaliui Caritas vaikų ir jaunimo namų konferencijų centre. Ten jos iki vėlyvos nakties prie grilio skanėstų aptarinėjo vieną ar kitą žaidimo sceną. Ypač dėkojame FCE Rheine, kuri dar kartą suteikė patalpas, teisėjams, taip pat darbštiems pagalbininkams užkulisiuose, kurie užtikrino, kad viskas vyktų sklandžiai ir kad maitinimas būtų puikus. Vakaro metu jau buvo gautos pirmosios registracijos į kitą šio puikaus tradicinio turnyro etapą.