Naujienos

Naujos erdvės – atidaryti, parodyti ir įjungti

Dalyvaukite tarpkultūrinėje savaitėje nuo rugsėjo 23 d. iki spalio 3 d.

Rheine. Nuo 1975 m. IKW rengiama daugelyje šalies miestų. Ekumeninis tarpkultūrinės savaitės parengiamasis komitetas yra pagrindinis projekto savaitės iniciatorius. Kasmet rugsėjo mėnesį daugiau kaip 600 miestų ir bendruomenių vyksta apie 5 000 renginių. Šių metų šūkis “Naujos erdvės” palieka daug erdvės interpretacijoms.

Projektuokite, atverkite, įeikite ar kurkite “naujas erdves”. Veiksmo savaitės suteikia daugybę galimybių susitikti, keistis ir informuoti. IKW prasidės rugsėjo 23 d. “atvirų durų diena” Mitte51 susitikimų centre Dorenkamp rajone. Baigiamasis renginys, spalio 3 d. vyksiantis BÜRGERPICKNICK, užbaigs veiksmų savaitę. Taip pat planuojama spalvinga scenos programa, daugybė (praktinių) prekystalių ir maisto produktų iš viso pasaulio. BÜRGERPICKNICK organizuoja Rheine miesto Integracijos taryba, bendradarbiaudama su Rheine. Turizmas. Veranstaltungen e.V., Caritas asociacijos Migracijos ir integracijos tarnyba Rheine ir miesto Mokyklų, socialinių reikalų, migracijos ir integracijos departamentu Rheine.

Kad būtų galima pasiūlyti įvairią ir įvairiapusę programą Rheine, reikalinga asociacijų, interesų grupių, švietimo įstaigų ir daugybės savanorių pagalbininkų parama. Seminaras, laisvalaikio užsiėmimas ar projektas, pokalbių ciklas ar paroda – nesuskaičiuojama daugybė galimybių gali praturtinti tarpkultūrinę savaitę Rheine. Visi, kurie norėtų dalyvauti ir turi idėjų ar projektų, skirtų IKW ir MIESTO PIKNIKUI Rheine, gali registruotis internetu iki 2023 06 19 adresu www.Rheine.de/ikw-buergerpicknick. Arba tiesiog nuskaitykite QR kodą ir prisijunkite.

Daugiau informacijos taip pat galima rasti www.Rheine.de arba www.interkulturellewoche.de. IKW kontaktinis asmuo yra Jessica Stallmann, tel.: 05971/8003133, el. paštas: ; BÜRGERPICKNICK kontaktinis asmuo yra Anja Ohlrogge, tel.: 05971 8006511, el. paštas: ohlrogge@Rheine-tourismus .de.