Naujienos

Atostogų rojus prasideda iš naujo

Šiais metais vaikams ir jaunimui atostogų bilietas nemokamas

Rheine. Vasaros atostogos sparčiai artėja, o atostogų programos organizatoriai jau pradeda darbus. Rheine Šiemet vėl laukia spalvinga atostogų programa vaikams ir jaunuoliams . Nuo sporto užsiėmimų sausumoje ar vandenyje iki kūrybinių veiklų – dalyvauti ir išbandyti yra ką. Rheine Interneto svetainėje Feripro Jugendamt, kiekvienas gali pats susidaryti savo atostogų programą ir šią vasarą veikti tai, ką tik nori.

Jau priimamos pirmosios paraiškos vasaros atostogoms. Visą svarbią informaciją, taip pat laiką, datą ir išlaidas rasite “Feripro” interneto svetainėje. Rheine Miunsterlando kortelės turėtojai už visas veiklas ir pasiūlymus atostogų rojuje moka tik 50 proc. visų išlaidų. Šiais metais ypatinga naujovė – atostogų kortelę visiems gali gauti visi vaikai ir jaunuoliai iki 18 metų, taip pat moksleiviai iš . Tai reiškia, kad populiarusis atostogų kelialapis šiemet vaikams ir jaunimui yra nemokamas.

RheineJei turite papildomų klausimų, kreipkitės į Jaunimo reikalų tarnybą šiuo telefono numeriu: 05971/9393668 arba el. paštu: jugendfoerderung@ .de.