Naujienos

RheineBundesveras remia r Tafel

Die Soldaten gemeinsam mit Ehrenamtlichen und Caritas-Vorstand Dieter Fühner (Bildmitte) bei der Lebensmittelausgabe.

Panzergrenadierių batalionas 212 Augustdorf pakuoja maisto paketus

Rheine. Rheinecpr. Gegužės 23-25 d. imtinai apie 20 Panzergrenadierbataillon 212 Augustdorf kareivių aktyviai r Tafel r teikė paramą. Prašymas paremti atėjo per Šiaurės Reino-Vestfalijos krašto Tafelio sąjungą (Landesverband Tafel NRW), kuri mobilizavo kelias grupes įvairiems maisto bankams Šiaurės Reino-Vestfalijos žemėje. Rheine Rheine R Tafel, kurį galima rasti socialinių universalinių parduotuvių “Brauchbar & Co.” parduotuvėse ir kurį valdo Caritas , dabar taip pat gavo naudos.

RheineKariai buvo dislokuoti įvairiose r Tafel vietose. Dalis grupės padėjo iš anksto rūšiuoti maistą ir padėjo jį išdalyti žmonėms, kuriems jo reikia. Kiti kariai padėjo tvarkyti baldų sandėlį ir ėmėsi kitų užduočių socialinio skyriaus parduotuvėse”. Be to, jie dalyvavo įrengiant baldų tarnybos spintas ir virtuves. Ypač fiziškai sunkus darbas buvo didelė pagalba savanoriams.

Savo atsidavimu ir pasiaukojimu kariai ne tik prisidėjo prie to, kad “Tafel” galėtų veiksmingiau organizuoti savo darbą, bet kartu įgijo žinių apie jiems gana nepažįstamą darbo sritį. Panzergrenadierių batalionas 212 Augustdorf dalyvauja programoje “Aiškus požiūris – tvirti įsitikinimai”, kuri buvo pradėta įgyvendinti siekiant padidinti karių asmenybės ugdymo veiksmingumą ir tvarumą. Programa suteikia galimybę skatinti jų asmenybės vystymąsi per praktinę patirtį bendruomenėje ir socialinį dalyvavimą.