Naujienos

Nauji ugnies dubenys Hünenborge

Foto (Stadt Rheine), v.l.: Gerald Schneege (TBR), Martin Hoffknecht, Daniel Niehues, Laura-Jane Klein, Frank Stegemann und Dirk Vogt vom Stadtteilbeirat.

Rheine. Rheine Praėjusią savaitę “Technische Betriebe” (TBR) darbuotojai įrengė naujus ugnies dubenis Hünenborge. Po to, kai prieš kelerius metus buvo pavogti senieji ugnies dubenys, naujaisiais dubenimis labai džiaugiasi ne tik Bentlage/Wadelheim/Wietesch/Schleupe rajono patariamosios tarybos nariai. Daugiau nei dešimtmetį rajono patariamoji taryba ypač rūpinosi Hünenborgo, kaip vietos apsistoti ir pailsėti, atnaujinimu. “Juo labiau džiugu, kad mūsų pastangos įsigyti du naujus dubenėlius buvo sėkmingos ir kad šis skyrius jau uždarytas”, – aiškino rajono patariamosios tarybos pirmininkė Laura-Jane Klein. Pirkimą buvo galima atlikti pasinaudojus Žaliojo generalinio plano lėšomis. Jis buvo patvirtintas 2019 m. kaip pirmoji viso miesto integruota žaliųjų ir atvirų erdvių plėtros koncepcija. Vienas iš pagrindinių tikslų – tinkamomis priemonėmis gerinti gyvenimo ir buities kokybę.

Hünenborgas taip pat pastebimai įgauna vis didesnį patrauklumą. Ne tik dėl kasmet rengiamo aitvarų festivalio, bet ir dėl kitų projektų, pavyzdžiui, jau įrengtų panoraminių gultų ar planuojamų informacinių stendų.