Naujienos

Artėja “Cargobike Roadshow

Didysis krovininių dviračių testas: pirmadienį, 2023 05 22, nuo 13:00 val. prie rotušės Rheine

Rheine. Rheine Cargobike Roadshow bandymų trasa su 12 el. krovininių dviračių užsuks pirmadienį, 2023.05.22 . Nuo 13.00 val. lankytojai, išklausę roadshow komandos instruktažą, galės nemokamai išbandyti dviratį ir triratį e-krovininį dviratį ir įsitikinti bei pasisemti įkvėpimo dėl važiavimo malonumo ir įvairių dviračių pritaikymo galimybių. Komanda siūlo penkias valandas nepriklausomų ir gamintojo atžvilgiu neutralių konsultacijų. Nėra jokio komercinio intereso parduoti dviračius.

Parko sudėtis leidžia susidaryti naujausią rinkos apžvalgą. Krovininiai dviračiai su “Pedelec25” pavara ir antstatu skirti asmeniniam naudojimui arba vaikams vežti. Nors parkas skirtas būtent privatiems asmenims: Įmonės taip pat laukiamos bandymų trasoje. Daugumai bandomųjų dviračių galima įsigyti ir komerciniam naudojimui skirtus kėbulus. Svarbi užduotis – sudominti žmones darniu judumu. Rheine Rheine Šiaurės Reino-Vestfalijos miesto kvietimu ir Šiaurės Reino-Vestfalijos žemės finansinės paramos dėka “Cargobike Roadshow” savo konsultacinėmis paslaugomis remia miesto dviračių transporto skatinimą , papildo vietinę krovininių dviračių iniciatyvą ir stiprina stacionarią prekybą.

Visą informaciją apie “Cargobike Roadshow”, dabartinį parką ir eksponuojamų krovininių dviračių techninius duomenis galima rasti adresu https://www.cargobike.jetzt/roadshow/.