Naujienos

Dar yra keletas laisvų vietų

Partnerystės asociacija kviečia į kelionę į “Borne op zi’jn Best”

Rheine/Borne. Ateinantį sekmadienį daugelis Rheinenserų dalyvaus populiariame renginyje “Borne op zi’jn Best” Rheiner dvynių mieste. Dvynių asociacijos naudojamas autobusas jau beveik pilnai užpildytas – jame telpa 70 dalyvių. Išvykstama balandžio 16 d. 12 val. iš Emstorplatz Osnabrücker Straße gatvėje. Kelionė atgal numatyta 17 val. Tačiau daugelis Rheineninkų į renginį atvyks ir tiesiai automobiliu.

Bus daug gyvos muzikos, meno dirbinių mugė, kulinariniai pasiūlymai ir, žinoma, gražiausių gyvų statulų konkursas. 70 “gyvų statulų” galima pasigrožėti Borne alėjose. Šis konkursas yra didžiausias Nyderlanduose. Menininkai atvyksta iš daugelio Europos šalių. Deja, šeši menininkai iš Ukrainos negalės atvykti. Visą popietę vyks balsavimas už publikos favoritus, kuriame galės dalyvauti ir Rheine lankytojai. Apdovanojimų ceremonija vyks vėlyvą popietę.

Dalyviai iš Rheine autobuse gaus apžvalginį žemėlapį, kuris padės jiems susigaudyti. Borne tikisi, kad sekmadienį apsilankys nuo 30 000 iki 35 000 lankytojų. Kadangi orų prognozė taip pat numato ankstyvą pavasario temperatūrą, yra puikios sąlygos gražiai praleisti popietę Rheinemieste dvynyje.

www.hetbestevanBorne.nl