Naujienos

Miestas Rheine į naująjį etapą žengia kaip čempiono titulą ginantis žaidėjas

STADTRADELN 2023 – registracija jau galima!

Rheine. Nuo 2017 m. Rheine miesto gyventojai labai sėkmingai ir energingai mynė pedalus Klimato aljanso kampanijoje STADTRADELN, kuria siekiama labiau saugoti klimatą ir važinėti dviračiais.

Šiemet 2022 m. gegužės 18 d. – birželio 7 d. miestas vėl dalyvaus – šį kartą net kaip čempiono titulą ginantis miestas, nes praėjusiais metais entuziastingi dviratininkai iš Rheine nuvažiavo iki pirmosios vietos dabar jau visame pasaulyje vykstančiose varžybose. Meras Dr. Peteris Lüttmannas labai tiki, kad dviračių entuziastai iš Rheinesu dideliu entuziazmu vėl dalyvaus STADTRADELN 2023 m. “STADTRADELN” Rheine remia platus entuziastingų ir ekologiškai sąmoningų žmonių sluoksnis. Tai rodo ne tik atsidavęs tarybos narių dalyvavimas ar daugybė moksleivių, kurie labai sėkmingai dalyvavo mokykliniame dviračių žygyje ir taip pat laimėjo prizų.”

“Registruokis, pradėk važiuoti dviračiu ir smagiai praleisk laiką!” – vadovaudamasis šiuo šūkiu, meras Lüttmannas ragina visus piliečius 2023 m. gegužės 18 d. – birželio 07 d. vėl kartu minti pedalus, kad būtų pasiektas geriausias praėjusių metų rezultatas. Jauni ir seni, dideli ir maži, važiuojantys į darbą ir iš darbo, laisvalaikio dviratininkai, moksleiviai, mokytojai, tėvai – trumpai tariant, visi žmonės, gyvenantys, dirbantys ar einantys į mokyklą Rheine, kviečiami per šį laikotarpį nuvažiuoti kuo daugiau kilometrų dviračiais sveikai ir tausodami klimatą.

STADTRADELN varžybų tikslas – smagiai praleisti laiką važiuojant dviračiu. Tačiau svarbiausia – paskatinti kuo daugiau žmonių pereiti prie važiavimo dviračiu kasdieniame gyvenime ir taip prisidėti prie klimato apsaugos. Norėdami užsiregistruoti, eikite į https://www.stadtradeln.de/Rheine. Čia galite susirasti STADTRADELN komandą arba prisijungti prie komandos ir dalyvauti konkurse. Kampanijos laikotarpiu dviratį reikėtų kuo dažniau naudoti tiek darbo, tiek asmeniniais tikslais. Į statistiką taip pat įtraukiami dviračiu su draugais nuvažiuoti kilometrai arba atostogos dviračiu. Į klausimus apie STADTRADELN gali atsakyti organizatorių komanda: Michael Wolters, tel.: 05971 939330, Rheine@stadtradeln .de arba Engelbert Nagelschmidt, garbės dviračių pareigūnas, tel.: 05971 70468,