Naujienos

Senjorų išvyka į Bad Bevenseną

Die Reisegruppe für pflegebedürftige Menschen und Angehörigen hat sich bei Ihrem Aufenthalt im vergangenen Jahr gut erholt.

Žmonėms, kuriems reikalinga priežiūra, demencija sergantiems asmenims ir jų artimiesiems

Rheine. cpr. Gegužės 2-12 d. vyksiančioje dešimties dienų kelionėje į Heideblüte, esančią Bad Bevensene, poilsis ir bendravimas bus svarbiausi dalykai. Caritas asociacijos Rheine, Emsdetten ir Ibbenbüren siūlo laisvalaikį būtent žmonėms, kuriems reikalinga priežiūra, ir jų artimiesiems. Be bendrų ekskursijų ir užsiėmimų, programoje bus pakankamai erdvės lydintiems artimiesiems atsipalaiduoti, pasikrauti jėgų ir pasikeisti mintimis bendromis temomis. Dalyviams, kuriems reikalinga priežiūra, siūloma atskira programa.

Slaugą teikia slaugos specialistas ir trys apmokyti palydovai. Slaugą vietoje teikia ambulatorinės priežiūros tarnyba. Bad Bevenseno svečių namai be barjerų yra visiškai pritaikyti neįgaliųjų poreikiams. Čia yra liftas, treniruoklių salė, biosauna, gyvybingumo centras ir fizioterapija, taip pat kavinė ir poilsio kambariai, kuriuose galima pasilinksminti. Kambariuose yra reguliuojamo aukščio lovos, pritaikyti dušai, telefonas, televizorius, seifas ir pagalbos skambučiai. Atvykimas į viešbutį užtikrinamas autobusu be barjerų. Žinoma, galima pasiimti ir pagalbines priemones, pavyzdžiui, riedučius ar neįgaliųjų vežimėlius. Siūlomas išsamus konsultacinis pokalbis, ypač dėl finansavimo galimybių iš slaugos draudimo fondo ir priežiūros atostogų vietoje.

Jei susidomėjote, kreipkitės į pagyvenusių žmonių ir jų artimųjų konsultavimo centro darbuotoją Anją Rickert tel. 05971 862-302 arba rašykite el. paštu