Naujienos

Žingsnis po žingsnio didėja

Margret Weusthof wurde nach über 30-jähriger Tätigkeit bei der Caritas Rheine in den Ruhestand verabschiedet. Caritas-Vorstand Dieter Fühner (r.) überreichte gemeinsam mit dem ehemaligen Geschäftsführer Norbert Dörnhoff (l.) und dem aktuellen Geschäftsführer der Caritas-Kinderheim-Gesellschaft Winfried Hülsbusch das Caritas-Ehrenzeichen in Gold.

Margret Weusthof išeina į pensiją iš Ellinghorsto dienos centro vadovės pareigų

Rheine.cpr. Iš tikrųjų Margret Weusthof turėjo atsisveikinti per ceremoniją po daugiau kaip 30 metų darbo Caritas Rheine, pastaruoju metu ėjusi Caritas šeimos centro Ellinghorst dienos centro vadovės pareigas. Tačiau dėl ligos atsisveikinimo vakarėlį teko atšaukti. Taigi atsisveikinimo ir padėkos vakarėlis virto nedidele atsisveikinimo kelione. Pirmiausia dienos centre, kur ji atsisveikino su darbuotojais, tėvais ir vaikais, o vėliau ir Švietimo skyriuje. Ekskursija baigėsi kavos popiete su Caritas asociacijos valdyba Rheine, Dieteriu Fühneriu, dabartine ir buvusia Caritas vaikų namų draugijos vadovybe, Winfriedu Hülsbuschu ir Norbertu Dörnhoffu bei Švietimo skyriaus vadovu Stefanu Gude. Čia Vokietijos Caritas asociacijos ir Miunsterio vyskupijos Caritas asociacijos vardu Margret Weusthof buvo apdovanota auksiniu Caritas garbės ženklu.

Margret Weusthof 1990 m. pradėjo dirbti auklėtoja Caritas vaikų ir jaunimo namuose, o 1997 m. tapo Caritas dienos centro Ellinghorste direktore. Margret Weusthof lydėjo Ellinghorsto vaikų dienos centrą nuo pat pradžių – nuo pirmosios koncepcijos planavimo, statybos ir vystymo iki šeimos centro Caritas Ellinghorsto vaikų dienos centras.

Siekdama sukurti pasiūlą ir įprastose dienos globos įstaigose, Caritas-Kinderheim Gesellschaft perėmė Ellinghorsto dienos centro rėmimą. Nuo 2017 m. rėmėja tapo Caritas asociacija Rheine.

Per visus šiuos metus Margret Weusthof su nepaprastu atsidavimu ir didele empatija susidorojo su savo, kaip Caritas-Kindertagesstätte Ellinghorst šeimos centro vadovės, užduotimis. “Ellinghorsto vaikų dienos centre ji dalyvavo su didele atsakomybe, aukšta profesine kompetencija ir nenuilstamu atsidavimu”, – sakė valdyba ir vadovybė, dėkodama Margret Weusthof už ilgametį nepaprastą atsidavimą vaikų dienos centrui.