Naujienos

Ieškomi kasdieniai herojai!

Mentorystės projektas “Menschen stärken Menschen” (Žmonės stiprina žmones) ieško jaunų žmonių, kurie norėtų tapti savanoriais.

Rheine.cpr. mentorystės projekte “Menschen stärken Menschen” (Žmonės stiprina žmones) savanoriais gali tapti jauni žmonės nuo 16 iki 27 metų, norintys padėti kitiems jauniems žmonėms jų kasdieniame gyvenime. Šiuo metu daugelis jaunuolių norėtų pagalbos sprendžiant kasdienius uždavinius, pavyzdžiui, ruošiant namų darbus ar mokantis. Kiti turi daug laisvo laiko ir džiaugiasi galėdami turėti kompaniją eidami pasivaikščioti ar žaisdami žaidimus. Idėjos yra laukiamos ir prie jų galima prisidėti.

Yra profesionalios rekomendacijos ir atitinkami mokymai. Rėmėjai gali susipažinti vieni su kitais reguliarių susitikimų metu. Galima įgyti daug patirties bendraujant su žmonėmis ir gauti savanoriško darbo pažymėjimą. Visi norintys gali tikėtis padėkos už savanorišką įsipareigojimą, gali būti kompensuojamos kelionės išlaidos. Susidomėjusieji gali gauti neįpareigojančią informaciją Caritas jaunimo konsultavimo centre Rheine el. paštu arba telefonu 05971 862-304.