Naujienos

Energetikos patarimai moterims: Mano namas – pritaikytas ateičiai

Freuen sich über viele Besucherinnen: Gaby Beckmann (Gleichstellungsbeauftragte Stadt Rheine), Margret Esters (Leiterin der Beratungsstelle Rheine) und Gaby Plake (Gleichstellungsbeauftragte Stadt Rheine).

Rheine. Su šūkiu “Mano namai – tinkami ateičiai” Rheine įsikūręs vartotojų konsultavimo centras, bendradarbiaudamas su miesto lygių galimybių komisaru Rheine, teikia moterims konsultacijas dėl energijos tiekimo nepriklausomai nuo tiekėjo.

2023 m. kovo 08 d., Tarptautinę moters dieną, bus galima aptarti idėjas ir renovacijos koncepcijas su eksperte, architekte ir energetikos konsultante Brigitte Topmöller, kad ir ateityje jos galėtų patogiai gyventi savo namuose.

Moterys dažnai būna kupinos ryžto, kai reikia modernizuoti ir atnaujinti savo būstą. Tačiau nuo ko pradėti, turint omenyje norų, galimybių ir pasiūlymų gausą? Brigitte Topmöller atsako į klausimus, be kita ko, apie energiškai efektyvią renovaciją, šildymo optimizavimą, atsinaujinančių energijos šaltinių naudojimą ir subsidijas.

“Džiaugtumėmės, jei kuo daugiau gyventojų pasinaudotų energetiniais patarimais”, – pabrėžia iniciatorės Margret Esters ir Gaby Beckmann.

45 minučių trukmės konsultacijos yra nemokamos ir vyksta konsultacijų centre, adresu Auf dem Thie 34, 48431 Rheine. Registracija telefonu: 05971 8697001 arba per kontaktinę formą tinklalapyje www.verbraucherzentrale.nrw.