Naujienos

Švarūs veiksmai Rheine 2023

Rheine. Kasmetinė akcija “Švarus Rheine” prasideda kitu etapu, šį kartą pavasario pradžioje. Rheine miestas kviečia visus gyventojus, klubus ir grupes dalyvauti 26-ojoje akcijoje “Švarus Rheine”. Šiais metais vėl siekiama padėti sutvarkyti aplinką ir pašalinti šiukšles. Ši kampanija užima tvirtą vietą daugelio dienos centrų, mokyklų ir klubų kalendoriuje.

Šių metų akcija vyks kovo 18 d., šeštadienį. Kaip visuomet, vaikų dienos centrai ir mokyklos turi galimybę įsitraukti į akciją likus savaitei iki akcijos dienos. Rheine miestas ir techninių darbų Rheine vėl pakuos maišus su šiukšlėmis, kad visi dalyviai galėtų jas surinkti. Surinktas šiukšles galima nemokamai išmesti į viešai pastatytus konteinerius įvairiose miesto teritorijos vietose. Registruotis į kampaniją galima internetu miesto portale Rheine adresu www.Rheine.de/sauberesRheine. Galutinis terminas – kovo 3 d., vėliau registracijos paraiškos dėl šiukšlių maišų teikimo nebus svarstomos.

Daugiau informacijos apie kampaniją taip pat teikia miesto Aplinkos, klimato apsaugos ir ekologinio planavimo skyriaus darbuotojas Guido Wermersas tel. 05971/939-595 arba el. paštu aktion.sauberes@Rheine.de.