Naujienos

Visada užjaučiantis mokinių, tėvų ir kolegų klausytojas.

Im Rahmen einer Feierstunde erhielt Wilfried Heeke (2.v.l) zu seiner Verabschiedung die goldene Caritas-Ehrennadel von Caritas-Vorstand Dieter Fühner. Ebenso wurde Barbara Kammer (l.) als neue Schulleiterin in ihr Amt eingeführt. Weiter im Bild die stellvertretende Schulleiterin Sarah Reckenfelderbäumer.

Kristoforo mokykla: direktorius Wilfriedas Heeke išeina į pensiją / Barbara Kammer perima jo pareigas

Rheine.cpr. Po daugiau nei 30 metų darbo Kristoforo mokykloje, Caritas specialiojoje mokykloje, kurioje daugiausia dėmesio skiriama protiniam vystymuisi Rheine, Wilfriedas Heeke išėjo į pensiją iš direktoriaus pareigų. Kristoforo mokykloje su Heeke atsisveikino direktorių taryba, vadovybė, mokytojai, tėvai, mokiniai ir kiti profesiniai bei asmeniniai bendražygiai. Už ypatingą atsidavimą Caritas valdybos nariai Dieteris Fühneris ir Ludgeris Schröeris Vokietijos Caritas asociacijos ir Miunsterio vyskupijos Caritas asociacijos vardu įteikė Caritas auksinį garbės ženklą.

1992 m. rugsėjo 1 d. Wilfriedas Heeke pradėjo dirbti Kristoforo mokykloje ikimokyklinio ugdymo klasėje. Fizinio lavinimo dalykai – sportas ir plaukimas – buvo ypač artimi jo širdžiai. Čia jis inicijavo ir organizavo mokyklos ir viso rajono sporto šventes. Wilfriedas Heeke nuo pat pradžių buvo atsidavęs kolega. Pavyzdžiui, jis buvo mokytojų tarybos narys, treniravo akrobatikos būrelį ir rūpinosi futbolo komanda “Team HPZ”, kuri reguliariai dalyvaudavo FC Eintracht Rheine rungtynėse. 2007-2009 m. jis buvo atsakingas už Comenius projektą su specialiosiomis mokyklomis Lietuvoje ir Didžiojoje Britanijoje.

2007 m. Wilfriedas Heeke tapo direktoriaus pavaduotoju. 2009 m. kovo 1 d. Dorothee Rücker išėjus į pensiją, mokyklos direktoriaus pareigas perėmė Wilfriedas Heeke. “Vilfridas Hikė (Wilfried Heeke), kaip mokyklos direktorius, savo pareigas atlieka su dideliu atsidavimu, nuoširdumu ir humoru. Viską, ką jis daro mokykloje, rodo, kokie svarbūs jam yra patikėti mokiniai ir mokytojai. Jo durys visada atviros”, – pabrėžė valdybos narys Dieteris Fühneris. Su dideliu atsakomybės jausmu, aukšta profesine kompetencija ir nenuilstamu atsidavimu, gerokai viršijančiu įprastus reikalavimus, Wilfriedas Heeke nulėmė Kristoforo mokyklos veiklą.

Wilfriedui Heeke’i išėjus į pensiją, direktorės pareigas perima Barbara Kammer, kuri iki šiol buvo Grüterschule direktorės pavaduotoja. “Džiaugiamės, kad Barbarai Kammer pavyko įgyti patyrusią direktorę, kuri pakeis Wilfriedą Heeke”, – sakė Fühneris. Sarah Reckenfelderbäumer ir toliau aktyviai dalyvaus mokyklos valdyme kaip direktoriaus pavaduotoja.