Naujienos

“Caritas” pagerbia jubiliatus

Für ihr langjähriges Engagement in der Kirche und Caritas wurden acht Mitarbeitende der Abteilung Arbeit, Wohnen und Teilhabe der Caritas Rheine vom Vorstand, der Mitarbeitervertretung und ihren Leitungen mit Caritas-Ehrenzeichen ausgezeichnet.

Ilgametis bendradarbiavimas darbo, būsto ir dalyvavimo departamente

Rheine.cpr. iš viso aštuoni Darbo, būsto ir dalyvavimo departamento darbuotojai jau 25 metus dirba Caritas asociacijoje Rheine arba bažnytinėje asociacijoje. Jų garbei buvo surengta nedidelė ceremonija. Caritas valdybos nariai Dieteris Fühneris ir Ludgeris Schröeris, skyriaus vadovas Sebastianas Vosselis ir darbuotojų atstovai su pirmininku Thomu Brockhausu padėkojo jubiliatams už jų ilgametį darbą ir kiekvienam įteikė sidabrinį Caritas garbės ženklą.

“Jūs su dideliu atsidavimu vykdėte savo užduotis pačiose įvairiausiose srityse ir visada rodėte didelį atsakomybės jausmą už mūsų bendruomenę”, – savo sveikinimo kalboje dėkojo Dieteris Fiuneris.

Šie darbuotojai buvo apdovanoti už 25 metų tarnybą bažnyčioje:

Reinhild Wedig, Claudia Klüssendorff, Karsten Dahlke ir Ralf Miethe (visos “Caritas Emstor” dirbtuvės), Gabi Elsenheimer ir Alexander Becker (abi “Jacob-Meyersohn-Wohnverbund”), Dorothee Stamer ir Franz-Josef Löhning (abi “Haus Forckenbeck”).