Naujienos

Pasaulio taurės didvyris iš miesto dvynių Borne

Borne. Visas Borne šiuo metu didžiuojasi geriausiai žinomu savivaldybės sūnumi: Woutas Weghorstas penktadienį dviem įspūdingais įvarčiais prieš Argentiną sugrąžino Nyderlandų futbolo rinktinę į žaidimą ir pratęsimą. Tačiau net ir trijų Bornenser įvarčių galiausiai nepakako, kad jie patektų į pusfinalį.

“Didvyrio vaidmuo oranžinėje Weghorst” – tokia buvo šeštadienio internetinio žurnalo “Borne Boiet” antraštė. Būtent 30-metis puolėjas atvėrė van Gaalo komandai duris į pusfinalį. Tik įpusėjus antrajai rungtynių pusei jis buvo pakeistas, o prieš pat rungtynių pabaigą pelnė išlyginamąjį įvartį, pasižymėdamas nenumaldomu vidurio puolėjo atsidavimu. Paskutinę minutę Weghorstas puikiu smūgiu iš laisvo smūgio beveik išlygino rezultatą – 2:2.

Tai, kad šį vakarą jis netapo didvyriu, lėmė baudinių serija, kurioje olandai pralaimėjo. Weghorstas realizavo savo baudos smūgį, tačiau jo kolegos nesugebėjo realizuoti dviejų baudinių. “Tačiau Woutje Weghorst šlovė gali būti amžina…”, – užbaigia ” Borne Boeit”.

Tai, kad po finalinio teisėjo švilpuko Weghorstas susidūrė su superžvaigžde Lioneliu Messi, – ši žinia vakar pasklido viešumoje.Kai Messi buvo apklausiamas stadiono katakombose, jis esą sušuko Weghorstui: “Į ką tu žiūri, idiote?”. Nors Argentinoje už šią pastabą jis net buvo švenčiamas, likęs futbolo pasaulis tik papurtė galvą!