Naujienos

Bratwurst kuponai “Kremer House

Foto (Stadtpressestelle Rheine) v.l.n.r.: Dominik Lemmli (Betreiber), Anna Kaleschke (Sozialarbeiterin im Kremer-Haus), Jörg Jäger (PV Soziale Einrichtungen), Patrick Majitzki (Betreiber) und Martin Planter (Mitarbeiter Bratwurststand) freuen sich über die gelungene Aktion.

Rheine. Mobiliojo dešrainių kiosko operatoriai iš Rheine praėjusią savaitę Kremerio namų specialistams iš viso įteikė 130 dešrainių kuponų.

Dominik Lemmli ir jo brolis Patrick Majitzki jau daugelį metų valdo Rheiner gyventojų pamėgtą dešrainių kioską. Prieš kurį laiką jie sugalvojo, kad pirkėjai, pirkdami vieną dešrainį, gali įmokėti sumą už kitą ar kelis dešrainius. Šias sumas jie iškeitė į kuponus, kuriuos išdalijo įvairioms socialinėms įstaigoms Rheine. Kadangi kuponus galima įsigyti ir įprastu būdu, niekas iš karto nelaikomas nepasiturinčiu, kai juos išperka. Tai buvo labai sėkminga kampanija, kurią puikiai įvertino klientai. Sėkmingai skleisti šią puikią idėją daugiausia padeda socialinis tinklas “Facebook”.

Kremerio namų, savivaldybės prieglaudos benamiams, gyventojai jau artimiausiomis dienomis galės mėgautis dešrelėmis. Šis šiltas maistas labai padeda nepasiturintiems žmonėms ir nepalieka jų prie dešrelių kiosko.

Jörgas Jägeris, Rheine miesto socialinių įstaigų produktų vadovas, miesto vardu nuoširdžiai padėkojo operatoriams už šią puikią lėšų rinkimo kampaniją. Taip pat labai dėkojame daugeliui klientų, kurie savo gausiomis aukomis prisidėjo prie šios kampanijos sėkmės.