Naujienos

Patikimas įsipareigojimas vaikams ir šeimoms

Für ihr langjähriges Engagement in der Kirche und Caritas wurden sechs Mitarbeitende der Caritas Rheine vom Vorstand, der Mitarbeitervertretung und ihren Leitungen mit Caritas-Ehrenzeichen ausgezeichnet.

Apdovanoti Caritas Švietimo departamento ir Asociacijų politikos ir komunikacijos biuro darbuotojai Rheine

Rheine.cpr. šeši Caritas asociacijos Rheine Švietimo skyriaus ir Asociacijų politikos ir komunikacijos biuro darbuotojai už ilgametį darbą bažnytinėje asociacijoje buvo apdovanoti sidabriniu Caritas garbės ženklu, kurį įteikė Caritas valdybos narys Dieteris Fühneris ir darbuotojų atstovai, atstovaujami Thorsteno Fenberso.

Savo sveikinimo kalboje valdybos narys Dieteris Fühneris pabrėžė didelį ir patikimą ilgamečių darbuotojų atsidavimą: “Labai džiaugiamės, kad šiandien turime galimybę padėkoti jums už ilgametį darbą ir lojalumą “Caritas” Rheine.” Thorstenas Fenbersas taip pat padėkojo kolegoms už kokybišką ir ilgametį darbą “Caritas” Rheine.

Direktorių valdyba ir darbuotojų atstovai kartu įteikė jubiliatams iš Dreikönigs-Kindergarten, Kita Ellinghorst, Kita Abenteuerland ir Ankstyvosios intervencijos, taip pat skyrių ir personalo biuro vadovybei sidabrinį Caritas garbės ženklą, gėlių ir Vokietijos Caritas asociacijos ir Miunsterio vyskupijos Caritas asociacijos vardu išleistą KAFFEEHAUS kuponą. Nedidelei ceremonijai muzikinį akompanimentą atliko Jürgenas Löbbersas iš Jacob-Meyersohn-Wohnverbund.

25 metų tarnybą bažnyčiai buvo pagerbti šie darbuotojai: Andrea Haar ir Andreas Lütjann (abu Ellinghorsto dienos centre), Sabine Rebehn-Rode (Dreikönigs-Kindergarten), Barbara Scholten (Kita Abenteuerland), Lisa Üffing (ankstyvoji intervencija) ir Stefan Gude (skyriaus ir personalo biuro valdymas).