Naujienos

Namų šeimininkas susitinka su liūtų mylėtoju

Šiltas laikas ir susitikimo vieta Dorenkamp mieste

Rheine. Lauke vėl drėgna ir nemalonu, o dienos dažnai būna pilkos ir tamsios. Jei nenorite leisti laiko vieni namuose, atvykite į “Stubenhocker” Mitte51, Dorenkamp mieste esantį susitikimų centrą. Šaltuoju metų laiku namas, kaip vieša vieta, atidaromas visiems žmonėms, norintiems sušilti jaukioje aplinkoje prie karštos arbatos ar kavos puodelio. Galbūt rasite laiko maloniam pokalbiui su kaimynystėje gyvenančiais žmonėmis arba galite susitarti susitikti žaisti, mokytis ar susitikti susitikimų centre. Praleisti keletą malonių valandų kartu galima nuo pirmadienio iki ketvirtadienio nuo 9 iki 17 val. ir penktadienį nuo 9 iki 13 val.

Visiems kūrybingiems žmonėms pirmadieniais nuo 15 iki 17 val. “Mitte51” yra atviras pasiūlymas (28.11. atvirukų dirbtuvės, 5.12. žiemos makramė, 12.12. eglė susitinka su žvaigžde ir 19.12. sveikinimai su žvakėmis). Registruotis nebūtina, dalyvio mokesčio nėra, reikės sumokėti tik už eksploatacines medžiagas.

Per skrandį eina ne tik meilė, o kaip dėl permainų – karšta sriuba?

Ateinantį trečiadienį, 2022 11 23, “Spoon Exotic” savanoriai lauks jūsų svečių nuo 12 val. Tą dieną vėl siūlomos egzotiškos sriubos: vegetariška marokietiška lęšių sriuba ir persiška granatų sriuba su ankštinėmis daržovėmis ir žolelėmis. Taigi per pietų pertrauką garantuota maža kulinarinė ekskursija su saule širdyje.

Visus, kurie norėtų savanoriškai prisidėti prie atviro susitikimo “Stubenhocker” arba “Löffel-Exoten”, kviečiame kreiptis į “Mitte51” namų komandą.

Daugiau informacijos: Mitte51, Begegnungszentrum im Dorenkamp, Mittelstr. 51, tel. 05971 8014722 arba 8012230, www.mitte51-Rheine.de