Naujienos

Dovanos vietoj dovanų deimantinių vestuvių metinių proga

Das Ehepaar Gerda und Josef Reeker spendeten anlässlich der Diamanten Hochzeit an das ökumenisch ambulante Hospiz vertreten durch Petra Winter.

Pora Gerda ir Josef Reeker aukoja ekumeniniam ambulatoriniam hospisui

Rheine.cpr. prieš 60 metų Gerda ir Josefas Reekeriai ištarė vienas kitam “taip” ir nuo to laiko dalijasi džiaugsmais ir vargais. Spalio mėnesį šis ypatingas įvykis buvo švenčiamas su šeima ir draugais. Pora paprašė svečių ne dovanų, o aukų. Gauti pinigai, kurių suma viršija 2 000 eurų, juos maloniai nustebino ir bus skirti ekumeniniam ambulatoriniam hospisui Rheine.

Hospiso tarnybos koordinatorė Petra Winter labai dėkojo sutuoktiniams už jų dosnumą. Poros prašymu, aukos bus panaudotos savanorių kvalifikacijos kėlimui gyvenimo pabaigos ir netekties slaugos srityje. Hospiso tarnybos rūpestis – kruopščiai parengti savanorius tarnybai, kad jie galėtų su meile rūpintis sunkiai sergančiais ligoniais ir jų artimaisiais. Caritas asociacijos ekumeninis ambulatorinis hospisas Rheine jau daugiau kaip 28 metus lydi žmones paskutiniais jų gyvenimo metais namuose arba globos įstaigose. Taip pat teikiamos įvairios paslaugos gedintiems žmonėms.