Naujienos

Savivaldybė Borne ieško kibernetinių agentų!

Kibernetiniai nusikaltimai yra vis didesnė problema, tai pastebime ir savivaldybėje Borne. Todėl savivaldybė Borne dalyvauja “Hackshield” projekte. Kartu su policija raginame kuo daugiau 8-12 metų amžiaus vaikų žaisti žaidimą “Hackshield”. Žaisdami šį žaidimą vaikai gali tapti kibernetiniais agentais, kurie atpažįsta ir gali užkirsti kelią internete tykantiems pavojams. Taip jie mokosi apsaugoti save ir savo aplinką nuo kibernetinių nusikaltėlių.

“Hackshield” – tai internetinis žaidimas, kuris padeda 8-12 metų vaikams apsisaugoti nuo elektroninių nusikaltimų. Šis įdomus žaidimas moko vaikus tapti jaunesniaisiais kibernetiniais agentais, galinčiais apsaugoti save ir savo aplinką nuo internetinio pavojaus. Taip jie ne tik patys ko nors išmoksta, bet ir vėliau gali patarti kitiems. Žaisdami žaidimą vaikai sužino apie įvairias temas, atsakinėja į klausimus ir gauna “skydus” kaip įrodymą, kad žino, ką reikia ir ko nereikia daryti internete.

Tapimas jaunesniuoju kibernetinės erdvės darbuotoju

Vaikai, žaidžiantys žaidimą Borne savivaldybėje, turės galimybę laimėti smagių prizų ir tapti geriausiu jaunesniuoju kibernetiniu agentu. Būdami jaunesniaisiais kibernetiniais agentais, vaikai taip pat turės galimybę 2023 m. pavasarį būti pagerbti policijos ir mero.

Dalyvaukite

Borne Savivaldybės vaikai, norintys padėti policijai ir savivaldybei kovoti su kibernetiniais nusikaltimais, gali registruotis adresu www.joinhackshield.nl ir pasirinkti savivaldybę Borne. Žaidimą galima žaisti internetu svetainėje arba per mobiliesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams skirtą programėlę.