Naujienos

Naujoji jaunimo gerovės tarnyba Vaikų dienos priežiūros tėvų taryba

Rheine. Praėjusią savaitę savivaldybės Jaunimo gerovės tarnybos kvietimu susirinko 14 šiuo metu 48 vaikų dienos centrų tėvų tarybų Rheine, kad jau dvyliktą kartą išrinktų naują Jaunimo gerovės tarnybos tėvų tarybą.

Jaunimo gerovės tarnybos tėvų taryboje tėvai ne tik atstovauja savo bendriems interesams Jaunimo gerovės tarnybos ir dienos centrų teikėjų atžvilgiu, bet ir įsitraukia į įvairias sritis, siekdami užtikrinti savo vaikų interesus. Po ankstesnės pirmininkės Karin Sauerland ataskaitos apie darbo turinį tėvų susirinkimas vienbalsiai pasisakė už tai, kad ir ateinančiais metais būtų sudaryta Jaunimo gerovės tarnybos tėvų patariamoji taryba.

Naujosios tarybos pirmininke išrinkta Svenja Glasmeyer, jos pavaduotoja – Christiane Varelmann. Atstovų komandai padeda dar 10 tėvų atstovų, kurie nori įsitraukti į Jaunimo gerovės tarnybos tėvų patariamąją tarybą kaip vertintojai.

Daugiau informacijos apie patariamąją tarybą galima rasti tinklalapyje http://elternbeirat-Rheine.de/. Jei turite klausimų, kreipkitės į Rheine miesto Jaunimo gerovės tarnybą , ponia Katja Käschner, tel. 05971 939 501.