Naujienos

“Jie yra mūsų darbo ramsčiai”

Für ihr langjähriges Engagement in der Kirche und Caritas wurden elf Mitarbeitende der Caritas Rheine vom Vorstand, der Mitarbeitervertretung und ihren Leitungen mit Caritas-Ehrenzeichen ausgezeichnet.

Vienuolika Caritas pagyvenusių žmonių globos ir centrinės administracijos darbuotojų apdovanoti Caritas garbės ženklu už 25 ir 40 metų darbo stažą

Rheine. cpr. Vienuolika Caritas asociacijos Rheine sveikatos ir senatvės skyrių bei centrinės administracijos darbuotojų Caritas valdyba, skyrių vadovai Klausas Jägeris ir Hendrikas Wulfas bei darbuotojų atstovas Olafas Schnooras už ilgametį darbą bažnytinėje asociacijoje apdovanojo Caritas garbės ženklu.

Sveikinimo kalboje valdybos narys Dieteris Fühneris pabrėžė didelį ir patikimą ilgamečių darbuotojų atsidavimą. “Jūs labai atsidavusiai vykdėte savo užduotis pačiose įvairiausiose srityse, pavyzdžiui, socialinėse stotyse, socialinės priežiūros tarnybose, Caritas-Marienstift ir Caritas-Elisabethstift pagyvenusių žmonių globos namuose, taip pat žmogiškųjų išteklių srityje, ir visada rodėte didelį atsakomybės jausmą už mūsų bendruomenę. Jie tapo mūsų darbo ramsčiais. Didžiuojamės tuo ir esame už tai dėkingi”, – sakė Fühneris. Darbuotojų atstovybės pirmininkas Olafas Šnooras (Olaf Schnoor) taip pat padėkojo kolegoms už kokybišką darbą ir ilgametę ištikimybę Caritas Rheine.

Valdybos narys Dieteris Fühneris ir skyrių vadovai kartu su darbuotojų atstovais Vokietijos Caritas asociacijos ir Miunsterio vyskupijos Caritas asociacijos vardu jubiliatams įteikė Caritas garbės ženklus, gėles ir KAFFEEHAUS kuponą. Nedidelėje ceremonijoje muzikinį akompanimentą atliko Holgeris Denningeris iš “Caritas” būsto projekto.

Šie darbuotojai buvo apdovanoti už 25 metų tarnybą bažnyčioje:

Ingrid Robbe, Swetlana Maurer (abi socialinės tarnybos Rheine), Elisabeth Nagelschmidt (būsto konsultacijos), Alexandra Hölscher, Gabriele Feyer (abi socialinės tarnybos Neuenkirchen/Wettringen), Günter Husken, Ramon Pilch, Uwe Flüthmann (visi Caritas-Elisabethstift) ir Nicola Berghaus (žmogiškieji ištekliai). Už 40 metų darbo stažą apdovanotos Monika Hüweler (Caritas-Elisabethstift) ir Jutta Lammen (žmogiškieji ištekliai).