Naujienos

Atvirų durų diena Įvairovės šeimos centre

Spalio 22 d., šeštadienį, nuo 9.30 iki 12.30 val.

Rheine. cpr. Tiesiog užsukite ir susidarykite įspūdį – tai leidžia padaryti šeimos centras “Vielfalt”, sudarytas iš papildomo, gydomojo ugdymo “Dreikönigs-Kindergarten” ir evangelikų vaikų dienos centro “Johannes”, esantis Rheine. Susidomėjusios šeimos kviečiamos užsukti į “atvirų durų dieną” spalio 22 d., šeštadienį, nuo 9.30 iki 12.30 val.

Šį rytą susidomėjusios šeimos ir būsimieji pedagoginiai darbuotojai gali susipažinti su patalpomis ir atitinkama koncepcija, kuri kasdienybėje įgyvendinama kartu su vaikais, mūsų pedagoginių darbuotojų siūlomų ekskursijų metu. Atitinkamų įstaigų darbuotojai atsako į visus klausimus apie registraciją, įsikūrimą ir kasdienį gyvenimą darželyje.

Priklausomas, gydomasis vaikų darželis “Dreikönigs-Kindergarten” įsikūręs adresu Dreikönigsstraße 20-30, Rheine. Į klausimus apie atvirų durų dieną gali atsakyti direktoriaus pavaduotoja Vera Reker tel. 05971 869530 arba el. paštu

Evangelikų dienos centras “Johannes” įsikūręs adresu Keltenstiege 5, Rheine. Jei turite klausimų apie atvirų durų dieną, susisiekite su Doris Wengler tel. 05971 72700 arba rašykite el. paštu .